2777
2789

نی نی دارشدی😍 هاله داره مثبته

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره هاله داره امکانش بالاس باردارباشی ی چندروز بیخیال باش ک بعد بری ازمایش خون بدی .دیگه بیبی چک نزن چون زودتراز موعدته ممکنه اینبارهاله نیفته و تو اضطراب بگیری واین برای باردارشدنت ضرره

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

اسی مبارکه منم بیبیچک م یه هفته پیش هاله انداخت و بیبیچک بعدی مثبت شد قشنگ

دیروز رفتم آزمایش تا جوابش بیاد ببینم چیه 

تا فردا باید صبر کنم 

انشالله خدا ب هر دومون ببخشه

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

اسی مبارکه منم بیبیچک م یه هفته پیش هاله انداخت و بیبیچک بعدی مثبت شد قشنگ دیروز رفتم آزمایش تا جواب ...

بامید خدا ک بارداری خوبی داشته باشیم،تو عمس کمرنگ افتاده کاملا خطش مشخصه،من چون یبار سقط داشتم فقط میگم خدایا این یکی دیگه سالم بدنیا بیاد نگران این موضوعم

بامید خدا ک بارداری خوبی داشته باشیم،تو عمس کمرنگ افتاده کاملا خطش مشخصه،من چون یبار سقط داشتم فقط م ...

ای خواهر انشالله هر چی خیره پیش بیاد 

برا هر دومون 

خدا خیرش رو تو تولد بچه هامون بخاد اولاد سالم و صالح 

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

مبارکه مبارکه مبارکه آن شالله بارداری راحت داشته باشی تو اوقات فراغت کلیپ صوتی دکتر هلاکویی را گوش کن در مورد نوزادی تا چهار سالگی خیلی کمکت می‌کنه نی نی خوشگل و سالم بعد نه ماه بغل کنی عزیزم 

مبارکه مبارکه مبارکه آن شالله بارداری راحت داشته باشی تو اوقات فراغت کلیپ صوتی دکتر هلاکویی را گوش ک ...

فداتون بشم عزیزم از خدا میخام ک سالم و صالح باشه و بارذاری خوب و راحتی داشته باشم،دفعه قبلی سقط شد نگرانم