2777
2789

من داشتم همون سال اول عروسیم فروختم خوردم تر زدم به طلا حسرتش رو خیلی میخوردم ولی خودم کردم خود کرده روتدبیر نیست

خاله ام میگفت من تقریبا دوکیلو طلا دارم 

میگف هر موقع پول دستم اومده ی تیکه خریدم 

البته خودشون هم سرمایه دارن این چیزا براشون چیزی نیس

من همه سال های عمرمو پی خوش گذرونی گذروندم 

همه پولام صرف تفریح شد و ذره ای ناراحت نیستم 

پارسال با پول دوگرم طلا رفتم لوازم ارایش اصل گرفتم 

ذره ای ناراحت نیستم 

گاهی میگم چرا طلا نخریدم که بشه فلان تومنو اینا ولی هیچی جای خوشگذرونی رو برای من نمیگیره 

الان چند روز پیش بعد از سال ها یک پلاک خیلی ریز به همراه زنجیرش خریدم اونم به خاطر اینکه سفر نرفتم و پولشو دادم به طلا و الان کنج اتاقمه دارم تو ذهنم میگم خب الان که چی یه تیکه سنگ زرد گرون تو اتاقت داری با پول اون میتونستی فلان چیزا رو بخری یا فلان تفریحا رو کنی 

اصلا بدلش با شه مگه الان طلا چیکار میکنه که بدل نمیکنه ؟ 

و اینکه امیدوارم ۱۰۰ سال عمر کنید ولی آدم از کجا میدونه چقدر زندست؟ شاید اصلا خود من کلی از زندگیم زدم و طلاخریدم بعدش که منتظر بودم گرون بشه یه روز سرمو گذاشتم و بیدار نشدم اونجوری چی میشه میشه یه آدم بدبخت که یه عالمه سنگ زرد براق داره و تو زندگیش هیچی رو تجربه نکرده 

واقعا خلاصه بگم تو لحظه زندگی کنید آدم از فردا خبر نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه سال های عمرمو پی خوش گذرونی گذروندم همه پولام صرف تفریح شد و ذره ای ناراحت نیستم پارسال با پو ...

دقیقا ادم باید زندگی کنه

تا کی پول جمع کنه و طلا بخره و حسرت بخوره

با شما مخالفم.

دقیقا ادم باید زندگی کنه تا کی پول جمع کنه و طلا بخره و حسرت بخوره

دقیقااا اکی طلا اصلا خیلی خوبه خوب 

یه گردنبند و یه دستبند چه بدونم اکسسوری ظریف ازش کافیه نمیدونم چرا خانوما مخصوصا ایرانیا باید کیلویی طلا داشته باشن؟😂

دقیقااا اکی طلا اصلا خیلی خوبه خوب یه گردنبند و یه دستبند چه بدونم اکسسوری ظریف ازش کافیه نمیدونم چر ...

دقیقا مثل تو فکر میکنم

سفر های زیاد و تفریحات متنوع و تجربه های جدید رو ترجیح میدم به ۲ یا ۳ کیلو طلا کنج خونه

با شما مخالفم.

من همه سال های عمرمو پی خوش گذرونی گذروندم همه پولام صرف تفریح شد و ذره ای ناراحت نیستم پارسال با پو ...

بعنوان كسي كه كلي طلا پاي ضرراي ماليم فروختم و هميشه حسرت ميخورم پيامت اول صبحي حالمو خوب كرد حال دلت هميشه خوب باشه 

عزیزم حسرت چیزی رو نخور من خودمم خورد خوزد طلا میگیرم ولی ی مدته میگم خوب طلا همیشه صعودیه پس ادم کی خرجش بکنه با این وضع دنیا روز ب روز مرگ میر جوونا هم بیشتر شده پس یکم پشتوانه داشته باشی ولی بعدشو باید خرج کنی و لذت ببری که دنیا برا کسی وفا نکرده تازه دزدی هم ی طرف ی روز یکی جم کنه و بره هم هست