2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین روستایی ها واسه چه کاری مجبورن تا شهر برن

اگه امکاناتش هست تو خود روستا فراهم کن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بلاگر شو

جدی میگم

بومگردی بزن

کشاورزی کن محصولاتت رو بفروش بلاگری کن زندگی ساده روستایی رو نشون بده و پختن غذا از محصولات خودتون

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت

ما روستاییم کشاورزی خوبه ولی فرسایش جسمی وحشتناک زیاده

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

دامداریخشک کردن انواع میوه هاخرید و فروش حبوبات و سردرختی...انواع کشت های اون منطقه باز یادم اومد می ...

دامداری سرمایه دارم ولی موندم شیر کلی گاو رو به کی باید بفروشم وقتی همه گاو دارن

جمع آوری شیر محلی و درست کردن فرآورده های لبنی 

میتونی یه مغازه تو روستا بزنی و لباس و ظرف ظروف سبک و ...هرچی به ذهنت میرسه و خانما باهاش سر و کاردارن بریزی تو مغازه و قسطی کار کنی با خانمای روستا.سود این کار خیلی زیاده

دامداری سرمایه دارم ولی موندم شیر کلی گاو رو به کی باید بفروشم وقتی همه گاو دارن

دامداری راستش یکم ریسکه خدایی نکرده بیماری بیوفته توی گله کلی خسارت میبینید

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

به نظرم کافینت هم خوبه چون اینجا اکثرا واسه انجام. کارای اداریشون مجبورن برن شهر 

مطمئنی اون روستا و روستاهای مجاور همه گاو دارن؟

به مغازها و سوپرمارکت های شهر و روستاهای نزدیکت .و اینکه مشتری خانگی هم آروم آروم برات جور میشه.

دامداری یا هر کاری احتیاج به زمان میخواد تا ثمرشو ببینی. مثلا دامداری یک سال میتونی ثمرشو ببینی. میتونی کنار هر شغلی مرغ و خروس هم داشته باشی هم مشتری گوشت مرغ محلی پیدا میکنی هم تخم هاشونو میدی سوپرمارکت ها