2777
2789
عنوان

داداشم تازه ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 50 پست
ن اصن نمیشه اینطور فک کرد اونجا داداشام بودن و پدرم و بعدم اونا مرد هستن ن اینکه بیاد بخابه بخوره ما ...

خب الانم خم داداشات هستن با پدر و مادرت

بعدم زن کلفت نیست

مشکل شما زن داداشت نیسن مشکل شما برادرانه که همکاری نمیکنن وگرنه زن داداشت فردا هم نیاد خونتون تو بازم باید طرف بشوری

ینی طرف اونارو بشوری خسته نمیشی؟زن داداشت خسنه میکنه؟

همرو بشور 

بشقاب و لیوان اون نشور

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وظیفه برادرته کمک کنه

نه تازه عروس

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اصلا درک نمیکنم چه جوری میشی چند روز خونه یکی ،حالا هرررررر کی بمونی بعد دست به هیچی نزنی ،انگار خدمات هتله و تو عین خیالت نباشه ،یعنی خود بی ملاحظه بودن یه بی شعورررریه غلیظی میخواد که انگار اینجا زیاد هست ازش 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
ن اون اومده داداشم نمیاره مادرش همین ک عقد کردیم گف ببرین نیارنش

واقعا ؟؟؟

چرا ؟؟

اضافه بوده ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چون وضعیت مالی خوبی ندارن‌ اصن

خدا بهشون کمک کنه ☹️

نمیدونم چی بگم ...

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نه بابا هیچم اینطور نیستش اتفاقا بهم احترام میزارن و نمیزارن دست به سیاه وسفید بزنم عروس که کلفت نیس ...

عزیزم یه بشقاب برداشتن از نظر شما کلفتیه؟! شما خونه مادرت کمک مادر میکنی کلفت محسوب میشی چرا چرت میگید با یه بشقاب برداشتن احترام کسی له نمیشه یا طرف بی ارزش و کلفت محسوب نمیشه متاسفم برای طرز فکرتون ما هممون به مادرامون کمک میکنیم چه اشکالی به مادر شوهرم در حد توان کمک کنیم کارایی کوچیک مثل سفره پهن کردن و ظرف چیدن اشکال نداره کارایی ریز کردن 

‹می‌خواهمت‌باتمام‌تاروپودوجودم♥✨›ناشناس‌من🥹🫁https://daigo.ir/secret/21761993846

فازتونو درک نمیکنم

گربه هم بره یه جا بمونه به خاکش میرسه بعد 

مگ اینا نوکر عروسن جلو خدمت کنن

مهمون نیس که رسما شده بخشی از اون خانواده

اگه به قول عروس نباید به خانواده شوهر رو داد پس لطف کنه هفته ای یه روز بیاد

قبل از اضافه شدن عروس و یه عضو... کی غذا میپخت و جمع میکرد و میشست؟؟؟؟؟؟؟الان گلم یه نفر اضافه شده، ...

با عروس بودن کاری ندارم 

انسال باشعور جایی شام میخوره باید انقدر شعور داشته باشه پاشه کمک کنه 

مردم زیر دستشن مگه بیاد بخوره بخابه 

اونی که میگی مهمونه نه عضو جدید یک خانواده 

عضور خانواده که میشی باید مثل اهالی اون خونه کار کنی بقیه غلام حلقه به دوش نیستن

دیگه کنکوری نیستم