2777
2789

شاید مسخره کنید شاید بگید خلی ،ولی در کنار همه ی دخترای همسالم جدااا احساس عجیب بودن میکنم ،احساس میکنم خیییلی ادم متفاوتیم 

همه ی دخترای همسنم همشووووون از عشق و عاشقی یچیزایی رو تجربه کردن بلاخره

ولی من هیچیییی،نمیگم من ادم خوبیم و دنبال پسر و اینا نبودم ،،،هم خانوادم سخت گیرن هم  نشده ادم درست حسابی بیاد سراغم ک بخوام دربارش فکر کنم ،ینی میگم باید از همه جهت اونیکه من میخوام باشه وخب همچین ادمی نیس که باب میلم باشه ...من میترسم تا اخر عمرررر اینجوری پیش بره و من نتونم تجربه کنم هیچ رابطه ای رو !!من جدا عقده ای شدم عقده ی دوست پسر داشتن دارم‌...عقده دوست داشته شدن دارم عقده ی محبت از سمت جنس مخالف دارم ....😐💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن خیلیم خوبه 

چیشد ک ارزش ها تبدیل ب بی ارزشی شد واقعا

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

عزیزم ۱۸ سال اصلا زمان اینجور تجربه ها نیس ک احساس میکنی از بقیه عقب موندی!!!!

اینارو بذار بعد از ۲۵ سال بنظرمن.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

به عنوان یه دهه هشتادی

که خیلی ازتون دور نیست، مذهبیم نیست میگم

رابطه زیر 18 سال حماقته، میدونم که الان خیلی عادی شده

ولی من اون سنو تایمی میبینم که باید رو خودت کار کنی، بچگی کنی، مهارت جدید یاد بگیری، هدفتو مشخص کنی 

تو، تو این سن از هیچ جهتی ثبات نداری که بخوای رابطه رو پیش ببری کلی اسیب میبینی

در ادامه هم وقت و فرصت زیاده، نگران نباش تازه شروعشه