2777
2789

تونستید فراموش کنید؟ازدواج کردید؟

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از طرف اونا میگم ارع فراموش کردن 

بعد ازدواج انقد دغدغه فکری داره ادم اخرین چیزی ک بهش فکر میکنه عشق سابقه 

اینا همش برا بچگیه و جوونیه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

من از طرف اونا میگم ارع فراموش کردن بعد ازدواج انقد دغدغه فکری داره ادم اخرین چیزی ک بهش فکر میکنه ع ...

چی بگم 

من سنمم کم نیست اخه

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

چی بگم من سنمم کم نیست اخه

نه ببین اینکه میگیم فراموش منظورمون این نیس کلا از ذهنش پاک شده ،ینی اینک زیاد بهش فکر نمیکنه 

مگر اینکه واقعاااا اون عشقع خییییلی عمیق بوده باشه و شوهر الانش ادم خوبی نباشه ادم شاید یخورده حسرت بخوره

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بله فراموش میکنی و اتفاقا یه روز میگی خداروشکر که اون نشد..فکر کنم سنت هنوز کمه گلم وگرنه عشق و عاشق ...

سنم خیلیم کم نیست

نمیدونم اسمش عشقه یا چیه

به کسی که همه جوره میخواستیش همه جوره همونی بوده که دوست داشتی ولی خب نشده منظورم اینه..

بنظرم من اگر همسر و شریکت زندگیت همراه پاب پات باشه در هر اموری آره اگر نه نمیشه من خودم ۲۱ سال نتون ...

خدا کمکت کنه گلم و بهت آرامش بده با عشقتم بودی مساما کم و کاستی هایی داشت من با عشقم ازدواج کردم یه سری رفتاراش رو مخ هستش

چی بگم من سنمم کم نیست اخه

نه فراموشش نکردم ازدواج هم نکردم ومشکلات دارم ب ننه بابامجبورم ازدواج کنم ولی توقلبم دلم اونومیخوام دوسش دارم متاسفانه منوول کرد خیانت کرد رفت بازن بیوه بچه داردوست شد به خاطره زیرشکمش .منه تحصیل کرده مجرد ک دوسش داشتم دلی ولم کرد چندسال باهم بودیم آخرش بااین ج نده دوست شد زنیکه بیوه 

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

سنم خیلیم کم نیستنمیدونم اسمش عشقه یا چیهبه کسی که همه جوره میخواستیش همه جوره همونی بوده که دوست دا ...

میدونم چی میگی: اونی که حتی اگه میگفت بمیر براش میمیردی...نه واقعا آدم یادش نمیفته. مگر اینکه همسر خیلی بد باشه که اونطوری هم، حتی کسایی که قبلا عاشق نبودن هم حسرت گذاشته شون رو میخورن..ربطی به عشق نداره

خدا کمکت کنه گلم و بهت آرامش بده با عشقتم بودی مساما کم و کاستی هایی داشت من با عشقم ازدواج کردم یه ...

ممنونم از دعا و انرژی مثبتت انشالله ب خودتم برگرده آره هیچ انسانی کامل نیست اما با بلاهایی ک سرم توی زندگیم آمد یاد خوبی هایی اون میشه و واقعا خوب بود من خر سر پول گول خوردم چقدر عالیانشالله خوشبخت ترین باشید قدرزندگیتو بدون ب این  دید نگاه کن ک هیچ آدم کاملی وجود نداره و سعی کن کارهای ک روی مخت میره صحبت کن نذار تلمبار بشه دوتایی ب رفع اون اشتباه باشید

ممنونم از دعا و انرژی مثبتت انشالله ب خودتم برگرده آره هیچ انسانی کامل نیست اما با بلاهایی ک سرم توی ...

ممنونم گلم فداتشم مهربون بهترین ها برات پیش بیاد 

منم همزمان با شوهرم که باهاش دوست بودم در طی سه سال ۵ مورد پولدار اومدن اما مقاومت کردم که البته از صفر شروع کردن هم سخته گلم که من شروع کردم. از زندگیم شکر خدا تا حد زیادی راضیم اما خواهر عزیزم بدبخت شد همیشه غصه میخوره با یه خانواده پولدار وصلت کرد که از بس درگیر سرمایه گذاری هستند پسرشونو ادب نکردند دعاش کن گلم