2777
2789
عنوان

شما چرا نمیخوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 51 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کجاش

یعنی آدما دکتر نرن چون میمیرن ؟؟ خب پس اینجوریه زندگیم نکن چون می‌میری فردا ، غذا نخور ، تا وقتی کسی زندست باید برای بقا تلاش کنه ...

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

من دیه حالم از دانشگاه داره بهم میخوره امروز تا شش کلاس بودممممم 🥲

خوابم نمیبره هرشب همینم خوابمو گرفت ازم ومشکلات دارم دیگ نمیتونم خوب بخوابم افسردگی گرفتم

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

خوابم نمیبره هرشب همینم خوابمو گرفت ازم ومشکلات دارم دیگ نمیتونم خوب بخوابم افسردگی گرفتم

درک میکنم خیلی سخته عزیزم :) 

یخوردع تلاش کن برا حال خوبت دختر ، می‌دونم زندگی سخته اما تو ناامید نشو ✨🫶

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

درک میکنم خیلی سخته عزیزم :) یخوردع تلاش کن برا حال خوبت دختر ، می‌دونم زندگی سخته اما تو ناامید نشو ...

تایپیک داستان زندگی مو بخون هیی روزگار❤️❤️

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

یعنی آدما دکتر نرن چون میمیرن ؟؟ خب پس اینجوریه زندگیم نکن چون می‌میری فردا ، غذا نخور ، تا وقتی کسی ...

نه دکتر میرن اتفاقا باید ایندتو بسازی

چیزی ک من گفتم ی چیز برا خودم بودم 

سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

می‌دونی من خودمم تو این سن انقد به خودم فشار آوردم که الان برا کاهش استرس مجبورم دارو مصرف کنم ...

نه دکتر میرن اتفاقا باید ایندتو بسازیچیزی ک من گفتم ی چیز برا خودم بودم

ولی اینجوری زندگی نکن :)

چ بد🤦‍♀️🤦‍♀️چندسالته ؟مشکلاتت چیه

۲۲ام ، یخوردع گذشتم دخیله ، یخوردع دانشگاه و مشکلات روزانه که برا همه پیش میاد در کل می‌دونی خیلی همه چی و جدی گرفتم که الان اینجوری شدم :)