همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15825 عنوان قاتله سریالی ابادان پیدا نشد 134 بازدید | 10 پست همون که چند تا دخترو با یه سری مشخصات شبیه هم جدیدا کشته پیدا نشد؟ من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم. 1404/09/09 | 02:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fateme_1998 عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 1027 یا پیغمبر نمیدونم کی چی ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15825 یا پیغمبر نمیدونم کی چی وا نخوندین خبرشو؟ فکر کنم نمیذارن چنین چیزی صداش دربیاد من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15825 یا خدا واقعی هس؟؟؟؟ فک کردم داری فیلم توصیح میدی نه جدی تو زندگی واقعی هستهمین ابان اذر امسالم پیش اومده من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
fateme_1998 عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 1027 وا نخوندین خبرشو؟ فکر کنم نمیذارن چنین چیزی صداش دربیاد ن والا الان شنیدم ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃
khodayashokrat عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 17437 نه جدی تو زندگی واقعی هستهمین ابان اذر امسالم پیش اومده خدا نابودشون کنه همچین جانی هایی رو
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15825 نشنیدم خبرش تو تلگرام هست من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15825 ن والا الان شنیدم بذار ببینم میتونم پیداش کنم بفرستم من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
همونی_که_خیلی_نایسه، مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15825 خدا نابودشون کنه همچین جانی هایی رو امین من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.