2777
2789

من دانشجو روانشناسی هم نمیخواهم ادامه بدمم چون 

باید ارشد گرفت 

کلی کارگاه شرکت کرد 

و... مبخواهم انصراف بدم حرفه ای یاد بگیرم مامانم میگه حیفه لیسانس بگیر بعد لیسانس یا تابستون بروحرفه یاد بگیر تابستونا بیکاری موندم چکار کنم

نمیخواهم چهار سال وقتمو هدر بدمم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم میشه بگی رشته روانشناسی سخته یا آسون اخه من تازه امسال میخوام دانشجو بشم دنبال یه رشته ای هستم که بازارکار و درآمد داشته باشه تا مقطع لیسانس بعد رشته حسابداری و روانشناسی رو قبول شدم اما نرفتم موندم چه رشته ای برم شما چه رشته ای رو پیشنهاد میکنی

با مادرت هم عقیده هستم 

حتما حتی شده ی لیسانس بگیر 

چون الان زمونه شده ک لیسانس با سیکل قدیم تفاوتی نداره 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم میشه بگی رشته روانشناسی سخته یا آسون اخه من تازه امسال میخوام دانشجو بشم دنبال یه رشته ای هستم ...

حسابداری زودتر به درامد و   میرسی..

بازار کارش بهتره 

روانشناسی درساش   خوندنی و  و مفهومی  هست  درکل  خیلی خوبه    علاقه داشته باشی خیلی شیرینه  

بستگی به علاقت داره

در صورتی انصراف بده که بخوای رشته ی دیگه ای بخونی، وگرنه دیگه لیسانس هم نداشته باشی بد هس تو این دور ...

من واقیعتش میخواهم در کنار حرفه برا کنکورم بخونم ولی مامانم میگه قبول نمیشیی🙃🙃🙃

همینو ادامه بده

حسابداری زودتر به درامد و میرسی..بازار کارش بهتره روانشناسی درساش خوندنی و و مفهومی هست درکل ...

اره ولی حسابداری استرس شغلیش خیلی بالاست روانشناسی باز کمتره تو فکرم بود روانشناسی بخونم بعد برم مرکز ترک اعتیاد کار کنم البته دورهmmt رو هم باید بگذرونم ولی شک دارم با لیسانس روانشناسی استخدام میکنن یان

اره ولی حسابداری استرس شغلیش خیلی بالاست روانشناسی باز کمتره تو فکرم بود روانشناسی بخونم بعد برم مرک ...

اره با لیسانس میتونی‌  کار کنی 

کلینیکا و مهد کودک 

ازمون استخدامی 

مدارس‌غیر انتفاعی

اینجور‌جاها کار هست ....