2777
2789
عنوان

خانم ها میشه یه لحظه بیایین

805 بازدید | 90 پست

با خودم خیلی فکر کردم که این تاپیک و بزنم یا نه ولی حس کردم بهتره تاپیک بزنم تا بتونم نظرات شما رو هم بخونم 

این تاپیک در مورد من نیست و درمورد خواهرمه 

خواهرم سنی نداره 14 سالش کلاس هشتمه و خودم 22 سالمه چند روز پیش با این خواهرم و دوستام رفته بودیم پارک آبی بعد من سینه های خواهرم و که دیدم حس کردم نسبت به سنش خیلی بزرگن 

سوتین هم میبنده که یکم جلوگیری بشه ولی واقعا نسبت به سنش خیلی بزرگ بودن و این یکم نگرانم کرد چون من خودم همیشه سینه های بزرگی داشتم و بابت این عذاب میکشیدم و خجالت میکشیدم دلم نمیخواد خواهرمم اینجوری باشه مثلا من همین الان خودمم با 22 سال از این حجم سینه بزرگ خوشم نمیاد و خجالت و میکشم 

به نظرتون نیاز هست خواهرم و ببریم دکتر غدد؟ یا به نظرتون طبیعی هست؟ 

ممنون میشم نظراتتون رو بگید 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم به من قرضی بدین😑

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

اگه اذیت بشه خودش میگه

بذار بدنشو همونجور که هست دوست داشته باشه بیخود حساسش نکن

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
اگه اذیت بشه خودش میگهبذار بدنشو همونجور که هست دوست داشته باشه بیخود حساسش نکن

بله کاملا این حرفتون هم درسته 

فقط میدونید چقدر دیگه سینه هاش احتمال رشد دارن الان فکر کنم 75 و هست 

ببین این یه چیز ناراحت کننده نیست الان خواهر منم نزدیک ۱۸ سالشه و من ۲۶ و اون سینه هاش از من بزرگ تر بود بعد که بزرگ تر شد لاغر تر شد و سینه هاش کوچیک تر 

بافت سینه زن از چربیه وقتی چاق و لاغر بشه سینه هم لاغر میشه،

و یا اینکه کلا ژنتیک و هورموناش جوریه که چربی ها اون قسمت جمع میشه و تو سن حساسی هست 

واقعا به نظرم به روش نیار میدونی چه قدر اعتماد به نفسش میگیری 

حتا خودت هم قربانی همین حرف ها شدی چرا چون یه جور شرم بدن دادن به زن هست 

وقتی بدنت همون جور که هست بپذیری چرا باید خجالت بکشی و یه موضوع نگران کننده باشه؟؟ 

خداروشکر کن عزیزم اینجور حرفا ناشکریه