2777
2789

مامانم دندون خراب زیاد داشت رفت کشید چندتارو ایمپلنت هم کرد تازه هنوز هم خراب داره

بعد این اشغال عوضی برگشته میگه تو باید حقوق بازنشستگی ت رو میدادی به من ولی رفتی دندونات رو درست کردی کلی هم بش فحش داد

بعد خود کثافتش کافیه ی ذره دندون درد بگیره همون موقع میره دندانپزشکی 

دلم تیکه تیکه شده

بچه ها مامانم شبا از درد دندون خوابش نمی‌برد بعد این اینجوری میکنه

خدا ایشالا برش داره از روی زمین ک انقدر مارو اذیت کرد روانی عوضییییی

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

بعضی پدر ها متاسفانه خیلی خودخواهانه....

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا طفلک مامانت تا الان چی کشیده

بابات قرض داره؟

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

ای بابا طفلک مامانت تا الان چی کشیدهبابات قرض داره؟

نه خبر مرگش همیشه پول میخواد فقط

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

نه خبر مرگش همیشه پول میخواد فقط

پس مریضه

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

میگن ادم بابا داشته باشه هرجور بود بود 

ولی من میگم بابا اگه امن نباشه تکیه گاه نباشه 

اسمش بیاد رو گوشیت استرس بگیری 

ازش دوری کنی فقط    نباشه بهتره 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست ممنون

اسی پدرم منم به معنای واقعی خیلی بد ذاته پدرم کتک میزنه و خسیس و شکاک و تهمت میزنه و آبرومونو میبره و من و خواهرمو به زور شوهر داد و بدبخت کرد من و خواهرم به زور و بی حامی طلاق گرفتیم و بدبختیم و مادرم از پس پدرم اذیتش می کنه هزار تا مریضی گرفته و حالش زیاد خوب نیس نه روحی نه جسمی و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم و تو پول شارژمون موندیم پدرم حتی پول شارژ هم بهمون نمیده و من خیلی مشکل ظاهری دارم بزرگ‌ترینش فکم هست 

تو رو خدا و قرآن دعا کنید انشالله پدرم بمیره بخدا روزی هزار بار از دستش می میریم 😭 

میگن ادم بابا داشته باشه هرجور بود بود ولی من میگم بابا اگه امن نباشه تکیه گاه نباشه اسمش بیاد رو گو ...

دقیقا بخدا

این که  بهتره . بقیه مادرا رو ببینی .  باور کن  خیلی بدن خیلی .

با این حال دختراشون خدمت میکنن حرص میخورن آ . ولی چاره ندارن ‌. 

مریض میشه میبرن دکتر کلی دوا و درمان و جراحی و ....

میاد میگه من چیزیم نبود که عفونت بود فقط 😑   واقعا خدا به دختراش کمک کنه ‌ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

میگن ادم بابا داشته باشه هرجور بود بود ولی من میگم بابا اگه امن نباشه تکیه گاه نباشه اسمش بیاد رو گو ...

بخدا وقتی پدرم خونست از خدا میخوام جونمو بگیره انقد که اذیتمون می کنه و بهمون تهمت میزنه و ...