2777
2789
عنوان

یکی از دوستای شوهرم از دوست من خوشش میاد به نظرتون آشناشون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 50 پست
چقدر با دوستاتون رودربایسی دارینما با دوستام تو اولین تماس زنگ می‌کنیم برا هم تعریف می‌کنیم 😃

نه رودروایسی ندارم اتفاقا هردو طرف آدم خوبی هستن فقط از وساطت و آشنا کردن بقیه خوشم نمیاد برای چهارشنبه یه شام ترتیب میدم که آشنا بشن باهم خود پسره حرفاش رو بزنه 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

نه رودروایسی ندارم اتفاقا هردو طرف آدم خوبی هستن فقط از وساطت و آشنا کردن بقیه خوشم نمیاد برای چهارش ...

کار خیر و خوبیه که چرا خوشت نمیاد

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خیر و خوبیه که چرا خوشت نمیاد

چون قبلا مورد مشابه دیدم کاسه کوزه سر اون واسطه گر شکسته

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

معرفی نکن

ما دو تا آشنا داشتیم،هر دو از خانواده های خوب و تحصیل کرده و مرفهی بودن،به هم معرفیشون کردبم و همون اول اتمام حجت کردیم که آفا ما صرفا معرفی کردیم شما رو به هم دیگه مابقیش با خودته که پیش برین یا نه همینجا تمومش کنین.خلاصه ش میکنم وصلت بینشون سر گرفت ولی هر چی میشد مادراشون زنگ میزدن به پدر و مادرم گلگی میکردن.خونه ی ما تحت شعاع روابط اینا بود.بار ها شده بود که سره اینا توی خونه مون دعوا شد یا پدر و مادرم توی بحثاشون تهش میرسیدن به ازدواجه این دو تا و بحث ساده میشد یه دعوای بزرگ.خلاصه که واسطه گری نکنین اگه آرامش زندگیتونو دوس دارین

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
معرفی نکنما دو تا آشنا داشتیم،هر دو از خانواده های خوب و تحصیل کرده و مرفهی بودن،به هم معرفیشون کردب ...

دقیقا مادر منم برای پسر عمم یکی رو معرفی کرد ما هنوز بعد ۷ سال درگیر اینایم در صورتی که وقتی حتی رفتن خواستگاری دختره ما بی خبر بودیم 

دقیقا مادر منم برای پسر عمم یکی رو معرفی کرد ما هنوز بعد ۷ سال درگیر اینایم در صورتی که وقتی حتی رفت ...

پس معرفی نکن خب تو که تجربه شو مثه ما داشتی.بعدم یه چیزی ما ظاهره مردمو میبینیم که خوب و بی نقصن،از باطنشون که خبر نداریم

وقتی روی واقعیشونو توی زندگی به هم نشون میدن،آدم بده  این وسط تو میشی.چرا؟چون تو گفتی خوبه و اونا با تایید و تعریف تو پا جلو گذاشتن و حالا فهمیدن این اونی نبوده که تو گفتی(اصلا هم منطقی و در نظر نمیگیرن که بابا جون تو صرفا معرفی کردی حالا دیگه خودشون همو پسند کردن و پیش رفتن)

پس لطفا ببوس این ماجرا رو بذار کنار

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒