2777
2789
عنوان

یکی از دوستای شوهرم از دوست من خوشش میاد به نظرتون آشناشون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 50 پست

من باشم معرفی میکنم

ولی دیگه درباره هیچ چیزشون نظری نمیدم 

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

نه نکنیارو مرده دیگه خودش بره پیشنهاد بده. خانم که نیست بگیم رودربایستی و ...

فوق العاده خجالتی پسره همسرم گفت یه شام ترتیب بده دیگه خودش اونجا بیان میکنه با دختره

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرم میگه یه شام ترتیب بده جفتشون باشن دیگه بقیش با خودشون

اآره بقیشو دیگه خاستن باهم ادامه میدن

تحقیق،،،زمان برا آشنایی بزارن،،،

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

شوهرم میگه یه شام ترتیب بده جفتشون باشن دیگه بقیش با خودشون

اره اینجوری خوبه بنظرم

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

اره چند باری هر دو رو دعوت کن ..بقول پسره ببینیم چ میکنه😁😁😁بعدش بیا بوگو

همینکارو میکنم پسره خیلی آدم عجولی از هفته پیش سه بار بهم گفته😂

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

به دوستت بگو اگه موافق بود همه با هم برید بیرون که آشنا بشن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم وساطت نکنفقط دعوتشون گن و به پسره بگو من شرایطو فراهم میکنم خودت باهاش حرف بزنبگو من خودم دخال ...

نه وساطت نمیکنم چون بعدا مقصر ماجرا میشم فقط یه دعوت که خود پسر ببینم میتونه بگه حسش رو

فوق العاده خجالتی پسره همسرم گفت یه شام ترتیب بده دیگه خودش اونجا بیان میکنه با دختره

چی بگم والا....من بودم نمیکردم مخصوصا اونجا که پسره خودش بهت گفته به طرف بگو😶

خب خودش چه میدونم از طریق درخواست اینستایی چیزی بلاخره یه راه پیدا کنه

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

به دوستت بگو اگه موافق بود همه با هم برید بیرون که آشنا بشن.

اره باید قبلش بهش بگم ولی اینم باز یه جوری میشه وساطت خواستم فکر کنه منم بی خبرم

نه نکن فردا خوشبخت شد تورو یادشون نمیاد اما بد بشه مقصر میشی ولش کن خودش بره پیشنهاد بده

اصرار کردن بدهست

فقط معرفی خوبه،،،معرفی دوتا انسان مجرد ،،عاقل بهم،،،بقیشوخودشون پیش برن

آدم بخاد براکسی کاری نکنه که دنیاپراز حسادت و،بدی میشه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اره باید قبلش بهش بگم ولی اینم باز یه جوری میشه وساطت خواستم فکر کنه منم بی خبرم

تعارف نداری که،،بچه که نیستن

بگو بهم میخورید؟خوشتون میاد توارتباط باشید،،،نه ،نباشید

همینکارو میکنم پسره خیلی آدم عجولی از هفته پیش سه بار بهم گفته😂

این خودش خاسته دنبال راه هست

شمازمینشوفقط فراهم میکنی

تعارف نداری که،،بچه که نیستنبگو بهم میخورید؟خوشتون میاد توارتباط باشید،،،نه ،نباشید

احتمالا دوستم موافقت کنه چون پسره موقعیت خیلی خوبی داره امیدوارم خوب پیش بره همه چی