2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پریشب خونمون خوردزمین😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 66 پست
دقیقاااشوهرمم همین میگع...دلم میسوزه که یه دخترنداره😢سه ماهم بایددستش توگچ باشه😢کاش پیش خودمون وای ...

خدارو شکر کن

مامان من اول تصادف کرد مچ پاش خورد شد دو تا عمل کرد

داشت خوب میشد که افتاد و لگنش شکست

اونم دو بار عمل کرد

مدتها ویلچری بود بعد واکر

تازگیا داشت خوب میشد که قند و فشارش از کنترل دررفت ، بخاطر کم تحرکی دیگه

اخرشم دو ماه پیش از پیشمون رفت😢😢😢😢

ولی خاله ام که از مامانم بزرگتره جفت دستاش شکست و بعد چند ماه خوب خوب شد

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

انشالله خوب میشع نه به اون شوریه شور نه به این بی نمکی

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوش بحالش كه اينقدر خوبه😍😍😍 ايشاالله زود خوب ميشه🙏🙏🙏

اره عزیزم واقعااااازته دلش مهربونه فقط نمیدونیدکه چقدرزجرکشیده توی یه روستاکه حتی سیل زده هم شدن تابچه هاشوبزرگ کرده واقعابرای عرسهاش نادرشوهرنیست مادره😢من کمرم عمل کرده بودم غذامیکرددهنم بچم ترخشک میکرد😢الان دلم خیلی میسوزه براش ولی بابچم نمیتونم برم بیمارستان پیشش😢

خدارو شکر کن مامان من اول تصادف کرد مچ پاش خورد شد دو تا عمل کرد داشت خوب میشد که افتاد و لگنش شکس ...

الهی عزیزمممم خیلی ناراحت شدم برااات😢😢😢

ولی ممنون ازدلداریت💝

خدا سلامتی بده بهشون. 

عزیزم، براشون سیاهدونه بگیر بکوب، با عسل مخلوط کن، حداقل روزی یک قاشق بهشون بده بخورن. برای تقویت بدنش و جوش خوردن استخون و بهبود پوکی استخون مفیده. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
زبونم بند اومده نمیتونم چیزی بگم  صلوات فرستادم  اونجور عروسی ندیدم تو عمرم

ممنون عزیزم خداانشاالله به شماوخانوادتون سلامتی بده همیشه

خوبی ازخودشه باورکن😢

ممنون عزیزم خداانشاالله به شماوخانوادتون سلامتی بده همیشه خوبی ازخودشه باورکن😢

کسی رو نداری بچه رو بذاری بری پیشش بیمارستان؟این دو شب کی همراهش بوده؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

چه جالب!!!!  این رابطه عروس مادرشوهری واسم تعریف نشده است!!!!

انشالله که خوب میشه غصه نخور عزیزم،مامان منم دو سال پیش از یه پله افتاد،وزنش افتاد رو مچ دستش،خیلی بدجور از دوجا شکست.بردنش اتاق عمل و میل گذاشتن تو دستش،دوماه تو گچ بود،تا چند وقتم مراعات کرد،خداروشکر خوبه خوب شد.پوکی استخوان هم داشت.نگران نباش مادرشوهر توام خوب میشه.

پودر سنجد واسش بخرید بریزید تو شیر بدید هر روز بخوره

خدایا شکرت