2777
2789

مثلا موقع رد شدن از خیابون میگم کاش ماشین بهم بزنه

کاش مریضی لاعلاج بگیرم بمیرم

موقع رد شدن از پل عابر نگاه میکنم ببینم چقده فاصله اونقدی هست که بیفتم فلج نشم و درجا بمیرم 

میگم یه مشت قرص باهم بخورم 

به جایی رسیدم که میگم کاش تو اون ۱۲ روز فقط و فقط خودم زیر ب‌م‌ب و اوار میموندم میمردم🤦🏻‍♀️هیچ این وضعیتو دوست ندارم ولی واقعا به پوچی رسیدم هیچی برام معنی نداره هیچ ارزویی دیگه ندارم هیچ دلخوشی دیگه ندارم

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب فکر کردی ماها  مثل تو نیستیم ؟ 

به هر حال   الان طوری شده  که اکثریتمون حس پوچی داریم . از هیچی لذت نمیبریم 

و....

ولی مقاومت میکنیم .  تحمل میکنیم . حتی شده با دارو درمانی

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شاید کسی رو دارید که بخاطرش دارید مقاومت میکنید

آره خب . خانوادم هس . بچم هس .

ولی پوچی هس کلا . حاضر نیستم اصلا از خونه برم بیرون . ؛(

پولشم دارم آ . ولی  خونه رو دوس دارم . تاریکی. کل پرده هارو میکشم چراغا هم خاموش . تلویزیون خاموش و..... 

راحت راحت .  هیچی لذت بخش نیست . پوچیه  برام همه چی .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من نه پول دارم نه دل خوشی

این حس و حال خوب و شادی و لذت بردن  به پول و.‌.. نیست .

من تجربه دارم ‌. ادم فکر میکنه اگه داشته باشه خوشحال و شاد میشه . اما  نیست