2777
2789
عنوان

کی موقع استرس تنگی نفس میگیره

167 بازدید | 29 پست

من وقتی استرس میگیرم نفسم تنگ میشه تو رو خدا بگید درمانش چیه؟

زندگیم مختل شده 

تو جمع خجالت میکشم 

خانوادم مسخرم میکنن 

نگید تمرین تنفس و مدیتیشن که انجام دادم ولی هیچی😭😭😭😭

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

باید بری روانپزشک دارو میده 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمی‌خوام دارو اعصاب بخورم کاش راه دیگه ای باشه

به جز همون مدیتیشن و تغییر افکار و روانشناس راهی نیس مرحله آخرم دارو

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

این از علایم پنیکه. هیچکس از خوردن دارو لذت نمیبره اما گاهی اوقات ضروریه. در کنارش تلقین و تسلط بر خود و اینکه به خودت یادآور بشی که این حالت گذرا هست و خطری تهدیدت نمیکنه کارسازه. نگو انجام دادم نتیجه نگرفتم، بهتره بگی انجام دادم هنوز نیمه راه هستم ولی بالاخره به امید خدا، به خط پایان و به دست آوردن سلامتی کامل، نزدیکم

این از علایم پنیکه. هیچکس از خوردن دارو لذت نمیبره اما گاهی اوقات ضروریه. در کنارش تلقین و تسلط بر خ ...

تو دعا کن برام 

تو دعا کن برام

چشم، حتما

اما این خودتی که باید به خودت کمک کنی. تو تنها نیستی، میلیون ها آدم روی این کره خاکی مثل شما به این بیماری گرفتاره و رنج میبره. قطعا خواستن توانستنه، کافیه که اراده کنی

چشم، حتمااما این خودتی که باید به خودت کمک کنی. تو تنها نیستی، میلیون ها آدم روی این کره خاکی مثل شم ...

بله درسته ممنون که وقت گذاشتی

از صحبت کردن تو جمع خجالت میکشی؟

نه 

مثلاً امتحان داشته باشم یا دیر برسم که استرس بگیرم دیگه نفسم بالا نمیاد

من جدیدا اینجوری میشم

راه گلوم تنگ میشه انگار قلبم تو سینه و گلوم میتپه

سرم سنگین میشه چند ثانیه اینجوریم بعد نفسم باز میشه به سرفه میفتم انقد تکرار میشه تا سینه و گلوم به درد میاد

درک میکنم من شرایط دکتر ندارم وگرنه میرفتم

تو اگه میتونی برو دکتر مدتی دارو بخور تحت نظر پزشک چیزی نمیشه نترس بهترم میشی تازه