2777
2789
عنوان

هفده سالگی اینجوریه😭😂🤝

155 بازدید | 14 پست

داشتیم با یکی صبحت میکردیم گوشیو رفیقم برداشت بهش گفت چن سالته گفت ۱۶ منم که ۱۷ 

داشت میگفت ۱۶ سال اوکیه کلی ۱۷ بزرگه🥲😂 این چن روزههه همه دارن یجور رفتار میکنن که انگار خیلی سنمههه

نمیدونم چراا ولی انگار دیگه بچه بازی نمیشهه کرد 

مثلا با کسی اوکی بشی و این حرفا تو سن کم و تیننجری:)

شاید چرت به نظر بیاد ولییی واقعنن ی حسی هست که قابل توصیف نیست 

همه دوستام تو رابطه بودن چن تا اکس داشتن ولی من با هیچکی نبودم و همه هم فک میکنن با همه بودم..

حس میکنم بچگی نکردم اصلا:))))

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

بچگی کودک درون شیطنت هیجان به سن ربطی نداره هر چقدم بزرگ شی هیجان و ذوق زندگیو داشته باش‌ فقط بعضی چیزا تجربه کردنش خوب نیست مراقبت کن

در دنیایی که همه می خواهند ملکه یا فرشته دیگران شوند تو ملکه و فرشته خودت باش نه دیگران❤️🫠️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچگی کودک درون شیطنت هیجان به سن ربطی نداره هر چقدم بزرگ شی هیجان و ذوق زندگیو داشته باش‌ فقط بعضی چ ...

دقیقاا:)ولی بعضیا یجوری رفتار میکنن مثلا ی پسره چن وقت پیش داشت میگفت تو ۱۷ سالته چرا شبیه بچه ها با ذوق میخندی😂😐 ملت چرا اینجورین

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

دقیقاا:)ولی بعضیا یجوری رفتار میکنن مثلا ی پسره چن وقت پیش داشت میگفت تو ۱۷ سالته چرا شبیه بچه ها با ...

توجه نکن ..اتفاقا خوبه که بدونن اجازه ندارن هر مدلی بات رفتار کنن

در دنیایی که همه می خواهند ملکه یا فرشته دیگران شوند تو ملکه و فرشته خودت باش نه دیگران❤️🫠️ 

حرفاش زیاد بود پس و پیش گفته تو اصل مطلبو بگیر😂

من با دوستامم میخوام صحبت کنم یهو میخوام یچیزو بگم یجوری میگم که بار اول نمیفهمن و همشم تند تند میخام بگم😂🥺🤝:/

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

حالا رل زدی یا داری میزنی وزه 😂🥰

نه بابا من اینا رو میبرم لب چشمه تشنه برمیگردونم:)

وقت واسه رل و اینا هیچوقت باز نکردم🥲😂 حاضرم با فیلم دیدن بگذره ولی با پسر نه😂

حالاتو ی سال آینده احتمالا😂❤️

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

نه بابا من اینا رو میبرم لب چشمه تشنه برمیگردونم:)وقت واسه رل و اینا هیچوقت باز نکردم🥲😂 حاضرم با ف ...

با فیلم دیدن؟ کیفیت کار میاد پایین😂

من با دوستامم میخوام صحبت کنم یهو میخوام یچیزو بگم یجوری میگم که بار اول نمیفهمن و همشم تند تند میخا ...

تو درستی عزیزم اونا نمیفهمن😂🥰😘