2777
2789
عنوان

درد و غصه ات الان چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 44 پست
اگر بگم از مرگ برگشتم باور میکنی؟حتی باورت نمیشه چقدر صدا کردمشحتی نمیتونی تصور کنیولی اگر نخواد من ...

کاش مدام درد اضافه نشه

حالا ک باید درد قبلی رو بپذیریم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

صلوات زیاد بفرس

من زیاد قرآن میخونم و ذکر میگم

ولی یه چیزهایی امکان ناپذیره 

یه چیزهایی گذشته؛ من از خدا بخوام اشتباهات گذشته‌ی من رو پاک کنه؟ خب نمیشه و فقط ازش آرامش میخوام و اینکه خواهرم سر عقل بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک ۶ سال پیش دیدم گفتی پسرت ۱ سالشه سنگ شکن کرده 

اومدم که بگم درد و غصه الان من فقط و فقط سنگ کلیه و کلیه پسرمه 😭😭 که فقط ۴ سالشه 

یکبار هم سنگ شکن شده 

عزیزم انشالله همه مشکلاتت حل بشه برات دعا میکنم 

میایی بگی که طی ۶ سال پسرت سنگ جدید ساخت یا نه ؟

حالش خوبه ؟

خیلی ناراحتم برای بچم 😭

شبا کارم شده گریه و فکر و خیال 😔

تاپیک ۶ سال پیش دیدم گفتی پسرت ۱ سالشه سنگ شکن کرده اومدم که بگم درد و غصه الان من فقط و فقط سنگ کلی ...

سللم عزیزم بچم تقریبا همیشه سنگ داشته.شمام نگران سنگش نباش

جنس سنگ قبلی جی بوده و قطر سنگ چند بود و مدل سنگ شکن چ مدلی بود

قطر سنگ الان چقدر هست 

کحای کلیه هست

عکس سونو بچه اگه داری بفرس

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

سللم عزیزم بچم تقریبا همیشه سنگ داشته.شمام نگران سنگش نباشجنس سنگ قبلی جی بوده و قطر سنگ چند بود و م ...

😔😔😔

سنگش ۸ میل بود سنگ شکن برون اندامی بود چی بود نمیدونم دقیق 

بردمش بیمارستان خصوصی انجام دادن 

سنگ دفع کرده بود داخل یو وی جی گیر کرده بود سنگ شکن شد 

که من اصلا نمیدونستم سنگ داره و دفع کرده 

فکر کردم ویروس گرفته 

الانم که رفتیم سونو ۲.۵ میلی مرکز کلیه 

موندم چه کنم 

بچم گناه داره 😔 ای کاش جای اون من اینطوری میشدم 

😔😔😔سنگش ۸ میل بود سنگ شکن برون اندامی بود چی بود نمیدونم دقیق بردمش بیمارستان خصوصی انجام دادن سن ...

الان سنگ ۲.۵ تو مرکز کلیه داره؟

فقط مشکلش اینه؟

عزیز این سنگ اصلا نگران کننده نیست . باید  محلول دکتر داده بخوره محلول پتاسیم

با معده پر روزی ۳بار

۲ماه هر روز محلول بخوره سنگ پودر میشه

نگران نباش

الان سنگ ۲.۵ تو مرکز کلیه داره؟فقط مشکلش اینه؟عزیز این سنگ اصلا نگران کننده نیست . باید محلول دکتر ...

آره سونو گفت کلیه چپش مرکزش سنگ ۲.۵ میل داره 

و اینکه سنگ قبلی بخاطر انسداد  باعث فولنس لگنچه شده بوده 

که اینم خیلی نگرانم کرده 

ولی بچم ادرارش سالمه همه چیزش 

پسر شما سنگاشو چطوری دفع میکرد ؟

یکم از وضعیتش بهم میگی 

که سایز سنگاش چقدر بود 

فقط یکبار سنگ شکن شد ؟

دارو میخورد ؟

لکنت دخترم

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

کبدم همانژیوم داره ناامیدم اززندگی

نمیدونم چیه انشالله شفای عاجل باشه

جوانی بدنت قویه

آره سونو گفت کلیه چپش مرکزش سنگ ۲.۵ میل داره و اینکه سنگ قبلی بخاطر انسداد باعث فولنس لگنچه شده بود ...

عزیز سنگ ۱۳ بود و سنگ شکن شکمی شد چند روز بستری بیمارستان شد و با مرفین ک میزدن سنگ ها دفع کرد

تو کرونا بود دیگه بعدش سنگ داشت قرص زیاد داده بودن میدادم بچه با همونا سنگ دفع میکرد

الانم هی دفع میکنه هی سنگ میسازه

درگیرم