2777
2789
نه ربطی به شهرندارهقدیم ماما توخونه دنیا میاورده مد نبوده بیمارستان زیادچون اکثرشونم طبیعی بودن دیگه

اهااااا.نمیدونم ولی میدونم بیمارستان رفته بودن ولی نمیدونم کدوم بیمارستان  الان خوابه وگرنه ازش میپرسیدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اهااااا.نمیدونم ولی میدونم بیمارستان رفته بودن ولی نمیدونم کدوم بیمارستان الان خوابه وگرنه ازش میپر ...

پس دقیقه مال اونا

مامان من خواهرمو تو ده قدم جلوتراز خونمون به دنیاآورده بود،میکه داشتم میرفتم مهمونی دردم گرف بچه دنیااومد تو کوچه🤣🤣

پس دقیقه مال اونامامان من خواهرمو تو ده قدم جلوتراز خونمون به دنیاآورده بود،میکه داشتم میرفتم مهمونی ...

چه عجیییب .مثل تو فیلما که مثلا رفتن ی جا بعد همونجا بچشون به دنیا میاد خخخخ

چه عجیییب .مثل تو فیلما که مثلا رفتن ی جا بعد همونجا بچشون به دنیا میاد خخخخ

بابام نفهمیده چیکارکنه در یکیو زده خانومه بلدبوده ناف ببره ،برده خونه حلش کرده🤣🤣بابام میگف بجای مهمونی بایه بچه بغل برگشتیم خونه

بابام نفهمیده چیکارکنه در یکیو زده خانومه بلدبوده ناف ببره ،برده خونه حلش کرده🤣🤣بابام میگف بجای مه ...

خخخخخخ.عجب چیز عجیبی بوده!!!!!سوبحان الله خداروشکر سالم به دنیا اومده