2777
2789
عنوان

دیدین این بلاگره چیکار کرده😐 کل توئیتر پکیده به خاطرش

| مشاهده متن کامل بحث + 2293 بازدید | 77 پست
چیشده

شنیدم یه چند وقتیه شیلنگ رو گرفته رو زنها و داره چپ و راست فحش میده. 

از زنهای چادری بگیر تا فمینیست ها، یه حرفایی زده که اسکرینش رو اینجا نمیتونم بزارم

حتی میگن سیمکارت سفید هم داره.

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

تیما از قبل کونش گوهی بود ولی یه عده نمیخواستن قبول کنن حتی قبلا توئیت های زن ستیزانه داشت و هر جا جواب می‌گرفت سریع ویکتم کارد دستش میگرفت

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همون اولش چرا نمیگین

من یه چیزایی میدونم که الان نوشتم. گفتم بپرسم شاید بقیه میدونن

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

چیشده بگو فالوش دارم اطلاعات پوستیش خوبه ولی یکم بیتربیته

زن ستیزه و وقتی جواب میگیره سریع پشت جامعه کوییر قایم میشه و خیلی وقته کنسل شده و هر خانم آگاهی انفالوش کرده

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

سیمکارت سفید چیه

فیلتر نیست، میتونن باهاش هر سایتی که خواستن برن بدون فیلت. رشکن 

شنیدم یه چند وقتیه شیلنگ رو گرفته رو زنها و داره چپ و راست فحش میده. از زنهای چادری بگیر تا فمینیست ...

شلنگ رو بگیره رو مادر خودش که اینو اینجوری تربیت کرد با دهن سگ دریا کثیف نمیشه🤷‍♀️

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
زن ستیزه و وقتی جواب میگیره سریع پشت جامعه کوییر قایم میشه و خیلی وقته کنسل شده و هر خانم آگاهی انفا ...

خیلی حرفای داغونی زده

درسته که میگن سیمکارت سفید هم داره

زن ستیزه و وقتی جواب میگیره سریع پشت جامعه کوییر قایم میشه و خیلی وقته کنسل شده و هر خانم آگاهی انفا ...

خودش که انگار دوجنسس

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور