2777
2789
عنوان

دستگاه زردی نوزاد داخل خونه

75 بازدید | 14 پست

۸ روزه نوزادم به دنیا اومده نارس هست ۳۳ هفته دنیا اومده و داخل دستگاه آن آی سیو بستری الان فردا میشه سه روز زردی گرفته دیروز ۸ امروز ۱۲ونیم 

منم خیلی بخیه خوردم و قبل زایمان هم ۳ شب تو اتاق ویژه بستری بودم تا دنیا اومد الان خسته شدم میخوام با اجازه خودمون ببریم خونه و دستگاه بزاریم بنظرتون درست میشه 

بخدا بخیه هام دارن عذابم میدن از روز اول زایمان سرپا ام زایمان اولم هست خسته شدم۰😔

اره امانت بگیر از بیمارستان 

راستی یه قطره اب انار بزن زبونش

یا اب لیمو شیرین 

مبارک باشه بسلامتی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره امانت بگیر از بیمارستان راستی یه قطره اب انار بزن زبونشیا اب لیمو شیرین مبارک باشه بسلامتی

ممنون گلم دیگه نمیتونم بخدا خستم هلاک شدم خونریزی یک طرف درد کمر شکم بماند درد بخیه که اینگاری با چاقو میزنن هیچی ۳شبه نتونستم روهم ۵ ساعتم بخوابم اینم هیچی

دخترم که زردی گرفته یک طرف دعا کنید خوب شه من خیلی حالم خرابه نشستم گریه میکنم دلم گرفته نمیتونم دیگه 

ممنون گلم دیگه نمیتونم بخدا خستم هلاک شدم خونریزی یک طرف درد کمر شکم بماند درد بخیه که اینگاری با چا ...

خوب میشه نگران نباش 

شیرخشت هم خوبه 

بزرگتری کسی نی پیشت

ببری خونه بهتره 

ببین بیمارستان نمیتونی برسی 

ببر خونه قشنگ شیر بده استراحت کن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

هیچکس و نمیزارن فقط من رو اونم نمیزارن یک نیم ساعت برم خونه یه دوش بگیرم

وا 

برو باهاشون صحبت کن بگو اگه خدایی نکرده اتفاقی بیفته شما پاسخگویین؟ من بچمو خونه نمیبرم همینجا باید بزارینش تو دستگاه خانواده مم میان بالا سرش چون من بخیه زیاد خوردم نمیتونم بشینم 

شلوغ کن تا جدی بگیرن 

همه چیش خوبه فقط زردی داره آخه

پسر من یازده بود اومدیم خونه 

فقط باید یکسره شیر بدی پی پی کنه خوب بشه 

منم دوقلوهام ۳۴هفته به دنیااومدن تازه تودوطبقه متفاوت بودن هی میرفتم بالاهی پایین خیلی سخت امامیگذره نبرخونه بدتراسترس میگیری اینجاهرروزازش ازمایش میگیرن خیالت راخته

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
همه چیش خوبه فقط زردی داره آخه

میدونم وضعیتت خوب نیست ماهم این روزا رو گذروندیم ولی صبر کن ببری خونه یه موقع بدتر شد میخوای چیکار کنی .اگه دکتر مرخص میکنه ببر خونه.

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دوقلوهام ۳۴هفته به دنیااومدن تازه تودوطبقه متفاوت بودن هی میرفتم بالاهی پایین خیلی سخت امامیگذره ...

الان حالشون چطوره 

مال من هم آروغ میگیرم نمیشه

همم شکمش امروز صبح کار کرده امشب کار نکرده