2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر میکنم‌ بله

از سال ۱۴۰۲ اینطور شد

ولی میتونید آزمون های نهایی سال آخرش رو شرکت کنید سابقه تحصیلی بگیرید تاجایی که میدونم

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

آره اصلا ۶۰ درصد کنکورم الان معدل

شد ۶۰ درصد؟!🤦🏼‍♀️

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

پس تو گوگل چرا میزنه فقط باید دیپلم نظام جدید داشته باشی

نمیدونم‌ والا از قوانین جدید سردرنمیارم

پس تو گوگل چرا میزنه فقط باید دیپلم نظام جدید داشته باشی

در هر صورت با یه دیپلم بعید میدونم دیگه بشه اگرم بشه بیشتر رشته ها رو نمیتونی بری پزشکی و حتی پیرا پزشکی ها رو هر چقدرم کنکورتو بالا بزنی نمیاری حتی اگه همه درساتو نو کنکور صد بزنی معدل نداشته باشی پزشکی نمیاری پس باید حتما ایجاد سابقه کنی

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞