2777
2789
عنوان

این نشونه‌ی عاشق شدنه آیا

157 بازدید | 28 پست

که همش در هر حال به یکی فکر کنی

حتی وقتی هم وسط یه کاری هستی که توش غرق شدی یادش بیفتی

و ازین مدل چیزا😶

تجربه کردین شما؟

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول صبح که پامیشی به یادش میوفتی 

شبم موقع خواب 

اره عاشق شدی رفت

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اینا بیشتر نشانه اورثینکه

اورثینک که تخصصمه😅

ولی عجیب اینجاس درباره همه اینطور نیست ، فقط یه آدمه خاصه

خودمم آدم بیکاری نیستم همش سرگرمم

ولی یهو میبینم عه

یه ربعه حواسم نیست و دارم بهش فکر میکنم😅

اول صبح که پامیشی به یادش میوفتی شبم موقع خواب اره عاشق شدی رفت

یچیزی

اینکه من همش دارم انکار میکنم ک دوسش دارم

و حس میکنم اونم همینه

ممکنه اونم دائم تو فکرم باشه؟

خب اگه باشه ک جسارت داشت و میومد جلو نه؟

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
اگه وسطش یه لبخند ملیحم‌بزنی آره بگا رفتی

ای وای🥲

حالا چه کنم؟

دوس ندارم این حالتو😑

اول صبح که پامیشی به یادش میوفتی شبم موقع خواب اره عاشق شدی رفت

هم صبح هم شب هم فاصله‌ی بینشون🥲

الان چیکار کنم تا دیر نشده؟

دوست ندارم احساسی برخورد کنم

یچیزیاینکه من همش دارم انکار میکنم ک دوسش دارمو حس میکنم اونم همینهممکنه اونم دائم تو فکرم باشه؟خب ا ...

اره ممکنه همچین باشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

هم صبح هم شب هم فاصله‌ی بینشون🥲الان چیکار کنم تا دیر نشده؟دوست ندارم احساسی برخورد کنم

دیگه شده 

حس خوبیه قشنگه 

همیشه برا هر کسی نمیاد این حس