2777
2789

من گواهینامه ندارم

داشتم میگفتم همراه اول جایزه میده گفت تو ۲۰۷ش شرکت کن ببری گواهینامه بگیری دیگه اگرم زدی جایی ماشین خودته

گفتم مگه اینی که داریم برای من نیست؟

سهمی ندارم؟

واسه توئه؟

خیلی بدم اومد از حرفش

معذرتم خواست کلی ولی ته دلم گفتم خاک تو سرت نرفتی سرکارو به خواست خودش موندی خونه

اینهمه جون بکن تهش بشه این

هیچ سهی نداریم مازنا کلفت بی مزد و مواجبیم

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به خودت بستگی داره عزیز برو سر کار اگه میشه منت بزار سرش که اگه بساز نبودی اونم هیچی نمی تونست جمع ک ...

ماشینی که داریم به نام منه

دوس نداره برم سرکار کلا این شرط زندگیمونه مثلا

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
مردا رو ماشین شون حساسن

زارت🤢

واقعیت که گفتی بله همینه ما فق حق استفاده داریم چیزی مال خودمون نیس این حس منم هست ولی بنده خدا منظوری نداشته بیجا کرده حق داری بردار ماشینو 😂من ماشین و چون صفره حالا گرون خودش جرات نمیکنه دراره من درش میارم حق نداره حرف بزنه مگه نمیگه دارم برای آسایش من کار میکنه خوب دیگه ماشینم آسایش منه😌

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

مقصر خودتونین ک از حقتون گذشتین و کار نکردین تا محتاج کسی نشید

نه دیگه درین حدم نیس

ماشین به نام خودمه ۱۵ساله کارت حقوق دست خودمه من بهش پول میدم 

فاکتور تمام طلاها هم به اسم خودمه

محتاج نیستم 

از حرفش بدم اومد

نه دیگه درین حدم نیسماشین به نام خودمه ۱۵ساله کارت حقوق دست خودمه من بهش پول میدم فاکتور تمام طلاها ...

هرچی چیزی ک منتش بخواد سر ادم گذاشته بشه فایده ش چیه تهش اینه ک همه چی رو همسرتون خریده

هرچی چیزی ک منتش بخواد سر ادم گذاشته بشه فایده ش چیه تهش اینه ک همه چی رو همسرتون خریده

بیخیاااااال شل کن خواهر،من الان کار میکنم ولی سرمایه کارم مال بابامه و خیلیم حال میده بالاخره مال منه دیگه چه فرقی میکنه بابام خریده حالا و مال شوهرم استفاده تموم میکنم از طلا بگیر تا ماشین پول حالا یه غرم بزنه حق داره اون کار میکنه براش من بی دغدغه خرج میکنم😁😌

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

بیخیاااااال شل کن خواهر،من الان کار میکنم ولی سرمایه کارم مال بابامه و خیلیم حال میده بالاخره مال من ...

اون دیگه ب عزت نفس شخصی بستگی داره خودم ب شخصه چون مادرم شاغل بوده تا حالا ندیدم از پدرم پول بگیره عادت ب پول گرفتن حتی از پدرم هم نداشتم هروقت خودش دوست داشت میداد مستقل بودن ب ادم اعتماد ب نفس میده میشه با خیال راحت هرچقدر خواستی خرج کنی و دستتو برای هرچیزی جلوی کسی دراز نکنی البته نظر شخصی منه

اون دیگه ب عزت نفس شخصی بستگی داره خودم ب شخصه چون مادرم شاغل بوده تا حالا ندیدم از پدرم پول بگیره ع ...

ععزیزم من کار خودم هم دارم ولی خوب پدرمم وظیفشه هزینه کنه پس برا کیه برا بچشه دیگه😁و شوهرمم ۵۰درصد قضیه ازدواج مالی همه جا شوهرمه موقع پول بگم‌نمیگیرم ازش اونم وظیفشه آقابالاسر که نمیخوام فقط🤐🤔پول خودمم برا خودمو و هدفای خودمه😁درسته هرکس نظری داره