2777
2789
معمایی منم فقط دوس دارم میتونی معرفی کنی؟من سریال موش رومیگم‌ببین تومعماییا حالب بود

بهترین فیلمی که تو این ژانر دیدم ویران شده(incendies) بود محصول سال ۲۰۱۰ 

جزیره شاتر

پیرپسر( کره ای)

مهمان نامرئی( invisible guest) اسپانیایی

سراب(اسپانیایی)

خاطرات یک ژیگولو(سریال اسپانیایی)

آخرین مراجع (دانمارکی ۲۰۲۲)

مرگ بر روی نیل

قتل در قطار سریع السیر 

۲وorphan ۱ 

چهره پنهان(اسپانیایی ۲۰۱۱)

حس ششم

۲۰۱۰ inception 

آماده ای یا نه

midsummer ۲۰۱۹

چاقوکشی

اعجوبه(wonder ۲۰۲۲)

دیگران (the others ۲۰۰۱) 

غریزه مادری 

جایی که خرچنگ ها آواز میخوانند 

این لیستو داشتم برات کپی کردم لزوما همشون خیلی قوی نیستند ولی یک بار دیدنشون بد نیست بعضیاش هم سلیقه ایه ممکنه خوشت نیاد 

بله

اره قشنگ بود اون چن ساد پیش دیدمش واقعا توذهنمه هنوز

فیلم تایتانیک 

سریال وقتی زندگی بهت نارنگی میده وسریال برکینگ بد روهم ببین حتما

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عاشق داستان فیلم بشی برات جذابیت داره

باورکن عاشق داستانشم چنتا سریال ..ولی خب تهشو میدونم ینی لذت بردم همون یبار

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ترسناک جدید برای ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ چی ببینم خوب باشه؟ یه چیزی در حد فیلم دیگران و مجموعه احضار و آنابل و ی ...

(مجموعه توطعه آمیز) خیلی قشنگه 

زندگی را دوست دارم نه در قفس. عشق را دوستدارم نه در هوس. تو را دوست دارم تا آخرین نفس 🦋

بهترین فیلمی که تو این ژانر دیدم ویران شده(incendies) بود محصول سال ۲۰۱۰ جزیره شاترپیرپسر( کره ای)مه ...

مررسی عزیزم کپی کردم😍

ترسناک جدید برای ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ چی ببینم خوب باشه؟ یه چیزی در حد فیلم دیگران و مجموعه احضار و آنابل و ی ...

فقط سریال فرام😍😍😍

کشتار با اره برقی در تگزاس

سریال فرام روهم حتماببین

اره قشنگ بود اون چن ساد پیش دیدمش واقعا توذهنمه هنوزفیلم تایتانیک سریال وقتی زندگی بهت نارنگی میده و ...

موضوعشون چیه؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
الان دارم موش رو میبینماین تموم بشه sharp things و فرام رو دان کردم میخوام شروع کنم فرام اینقدر معرو ...

فرام عالیه نمیگگم اسپول نشه خخخ

موش هم تازگی دیدم خیلی قشنگ بود 

موضوعشون چیه؟

کدومشون؟

زندگی بهت مارنگیده راجب فرصتای زندگی زندگی از بچگی تاپیری رو ب تصویر میکشه واقعیتای زندگی رو ‌...غمگینه سریالش  چون واقعا زندگی همینه

برکینگ بد موضوعش اینه ی معلم شیمی وارد کار ساخت مواد مهدر شیشه میشه وپولدار..

کدومشون؟زندگی بهت مارنگیده راجب فرصتای زندگی زندگی از بچگی تاپیری رو ب تصویر میکشه واقعیتای زندگی رو ...

ممنونم میبینمشون حتما 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....