2777
2789
عنوان

مادر بودن

99 بازدید | 11 پست

من مادر بدیم دختر۳ سالم  کار بد میکنه یا همش بهم میگه نه یا بهش میگم فلان کارو بکن یا نکن برعکس انجام میده .یا دادمیزنم یا رفتارم وحشتناک میشه یه دختر ۶ ماهه هم دارم .اطرافیان هم همش یه هنری از خودشون نشون میدن احساس میکنم بی فایده هستم . نه مادر خوبی شدم نه زن هنرمند آن چنانی خستم چی میتونه کمکم کنه؟؟

هیچ کس با داد و بیداد بچه سالم تحویل جامعه نداده 

لطفا صبورتر باشه خونه کثیف تمیز میشه کار نیمه تموم تموم میشه ولی اون شخصیت بچه خیلی سخت تغییر میکنه 

My gaze settles only on you

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خسته نباشی عزیزم 

داشتن دوتا بچه با این فاصله  سنی خب سخت هست اما ناممکن نیست 

نیازداری کسی کمک حالت باشه 

میتونی دکتر بری  اگه کمبود ویتامین یا  کمی افسردگی داشته باشی دارو میده خیلی کمکت میکنه 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
هیچ کس با داد و بیداد بچه سالم تحویل جامعه نداده لطفا صبورتر باشه خونه کثیف تمیز میشه کار نیمه تموم ...

میدونم کارای خونه رو نرسم یا بزارم دخترم هرکار دلش بخواد بکنه میشم مادر شلخته از دید دیگران

میدونم کارای خونه رو نرسم یا بزارم دخترم هرکار دلش بخواد بکنه میشم مادر شلخته از دید دیگران

دیگران پاسخگوی روان از دست رفته تو و بچه ات نیستن لطفا مادر همه پسند نباش

My gaze settles only on you

من یه مدت برای گرفتگی قرص مگنیفورت میخوردم نمیدونم به خاطر کدوم ویتامینش بود که خیلی اخلاقم بهتر شده بود اگه قبل از بارداری اخلاقت خوب بوده و زود عصبانی نمی شدی الان کمبود ویتامین پیدا کردی