2777
2789

شوهرم کمردرد داشت زد به سیاتیکش، چندجلسه فیزیوتراپی رفت، الان درد سیاتیکش اومده روی ساق پاش و انگار آزاد نمیکنه، خیلی وقته درد داره و سیاتیکش گرفته

لطفا تجربه هاتونو اینجا بنویسین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به مرور دوماهی گذشت تا خوب شد

وقتایی که سرپا بودم طولانی دردش کمتر میشد

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

نرمش هایی که جراح مغز و اعصاب میده

عکس ام ار ای گرفته بود ولی گزارشش هنوز آماده نشده بود، برد پیش متخصص مغز و اعصاب، بدون اینکه درخواست کنه گزارش رو ببینه و بدون اینکه علائم همسرم رو ازش بپرسه فقط با دیدن عکس‌گفت باید عمل بشی اونم لیزری و سرپایی، شوهرمم ازش توضیح خواست ولی دکتر گفت برو بیرون منشیم بهت میگه و منشیش هم کفت باید بیای فلان بیمارستان عمل بشی و این حرفا. مثلا یکی از بهترین دکترای شهرمونم بود

ولی به یه دکتر دیگه نشون داد گفت به عمل نرسیده ولی مرحله بعدی تگه رعایت نکنه عمله.

خلاصه اینکه جراحی و اینام که نمیکنه ولی رفت فیزیوتراپی، بعد از چند جلسه دردش از رون پاش الان اومده روی‌ساق پاش، دکتر فیزیوتراپ هم گفته این نشونه ی خوبی‌نیست. موندیم چیکار کنیم

عکس ام ار ای گرفته بود ولی گزارشش هنوز آماده نشده بود، برد پیش متخصص مغز و اعصاب، بدون اینکه درخواست ...

باید دکتر نرمش میداد یسری نرمش های مخصوص هست راهش همونه

جراحی میگن خوب نیس

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲