نایییروووبی مدیر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 7636 عنوان حالم بده | مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 21 پست غم و غصه تنهایی چقدر بده واقعافک کن جدا شیو روند دادگاه هم نتونی با کسی آشنا بشیکه مبادا به همسرت خیانت بشهو اصلا مایلم نباشی به ارتباطاما تنهایی هم دهنتو سرویس کنه🥴 1404/09/08 | 23:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 7636 عزیزم من بحث پول نکردم بخدا چقدر بدخلقی چقدر بد برداشت میکنی در هر صورت امیدوارم هر چه زودتر حالت ب ... برداشت چی؟میگی هزینه ی جلسه تراپی بدمشما چی برداشت میکنی؟لطفا برو بیرون از تاپیک
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 7636 عزیزم من بحث پول نکردم بخدا چقدر بدخلقی چقدر بد برداشت میکنی در هر صورت امیدوارم هر چه زودتر حالت ب ... اگر خواسی من بهت پول بدم بری حتمابیشتر نیاز داری😉یا علی
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8092 برداشت چی؟میگی هزینه ی جلسه تراپی بدمشما چی برداشت میکنی؟لطفا برو بیرون از تاپیک بخدا میفهممت بحث پول نبود بحث اینکه کمکی باشه برای حل ریشه ایی مشکلات تون بحث اینکه من زنم تو هم زنی بحث این نیست پول نداری من دارم والا اینجا بستری برای کمک به هم جنست اگه میگی تعریف کردی تاثیری نداشته گفتم جای درست بیان کنی نه اینجا حتما چرا که نه واقعا دلم میخواد زودتر خوب بشی با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8092 اگر خواسی من بهت پول بدم بری حتمابیشتر نیاز داری😉یا علی چشم حتما من همسرم مهندس شرکت نفت اگه پول ایشون هم نیاورد شما هستی قشنگم خودمم پرستارم حقوق هر دو کفاف نداد چشم میبینی مهربونیت بهت میاد با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 7636 چشم حتما من همسرم مهندس شرکت نفت اگه پول ایشون هم نیاورد شما هستی قشنگم خودمم پرستارم حقوق هر دو کفا ... چقدر عقده ای هسی تو @niniyar اینا رو از سایت جمع کنین خوبهاومده عقده گشایی
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 7636 چشم حتما من همسرم مهندس شرکت نفت اگه پول ایشون هم نیاورد شما هستی قشنگم خودمم پرستارم حقوق هر دو کفا ... الان منم شروع کنم بگم کیم و چیم؟چقدر تو حقیریک پولتو ب رخ مردم میکشی
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 7636 چشم حتما من همسرم مهندس شرکت نفت اگه پول ایشون هم نیاورد شما هستی قشنگم خودمم پرستارم حقوق هر دو کفا ... و گمشو بیرون از تاپیکم