2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشبخت و زندگی بدون دغدغه و نگرانی برای آدمی زاد به نظر من حرف مفته.. 

زندگی اینجوری اصلا وجود نداره.. بالاخره هر کسی با مرگ عزیزانش مواجه میشه.. ممکنه به لحاظ روانی به مشکل بخوره.. مشکلات جسمی پیدا کنه، پیر میشیم بالاخره همه، اصلا تو زندگی بدون درد و رنج، شادی و لذت اصلا معنا پیدا نمیکنه..

درسته بعضی ها از اول زندگی با بدبختی مواجه ان.. 

اما خوشبختی محض به نظر من معنا نداره. 

منکه حتی معنی اسمم یعنی بسیار گریان واقعا هم همینطورم/=

خب ببین چه اسمی برات خوبه بگو به همون اسم صدات بزنند 

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

بعضیا رو خدا دوسشون داره از هرچی بهترینشو میده بهشون 

انگار از خدا اتو دارن با اینکه مدام در پس انکار خدا هستن بازم خدا بهترینارو براشون رقم میزنه

یه سریام مثه منه بخت برگشته انگار ارث پدر خدا رو کشیدیم بالا

یا بنده سر راهیش هستیم 

وگرنه بگو مصبتو شکر یه بارم واسه ما بخواه

خواجه های نی نی سایت درخواست ندن ننشونو با نوتلا میخورم

عجب،خب حالا چه روزی خوبه؟ و چه اسمی آدمو خوشبخت میکنه؟

من بلد نیستم عزیزم فقط می‌دونم اینا واقعا روی طالع اثر میگذاره

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید