2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترتون چن سالشه

سه نیم

کوچولوعه😢

انگاربه زندگی وصلم میکنه ولی چون باخانواده شوهرم زندگی میکنم شوهرم بااونا ی تیمه وخودشون نگه میدارن ساعت سه شب فقط میارنش وقتی خابه منم ازگریه میمیرم تااون موقع 

سه نیمکوچولوعه😢انگاربه زندگی وصلم میکنه ولی چون باخانواده شوهرم زندگی میکنم شوهرم بااونا ی تیمه وخو ...

اینکارا ینی چی بچه ی شماست حق ندارن ببرنش ساعت سه شب برش گردونن اجازه اینکارو نده بهشون

🫡"sarbaz"

اگه خوشبخته که باید خوشحال باشی

ن ازواج نکرده کوچیکه سه نیم سالشه بنابه مشکلات ولج شوهرم خودش باخانوادش نگهش میدارن روزی ده بارتوگوشم خوندن ک بچتومیگیرم تبدیل شدم ب یک آدم ترسواسترسی براهمی حساس شدم الانم بچم مریضه حالم بدتره دلم میخادخودم مواظبش باشم نمیدونم هدف شوهرم چیه شایدمیخاد طلاقم بده ونمیخاد بچم وابسته شه

ن ازواج نکرده کوچیکه سه نیم سالشه بنابه مشکلات ولج شوهرم خودش باخانوادش نگهش میدارن روزی ده بارتوگوش ...

چرا مشاوره نمیری خیلی کمکت می‌کنه آروم شی

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

آزمایش دادی؟ ویتامینت کم نیست؟

اگه جسمی مشکلی نداری بنظرم خودتو با یه کاری سرگرم کن.

من خودمو با هنر و این چیزا یجوری سرگرم کردم اصلن یادم میره گرفتاریام 

برات معجزه میکنہ✨ خدایـے که صبوری‌هاتو دیدھ💫همون زخمی که فکر میکردی شکستت میده ،در واقع راهنمایی بود که تو رو به جاهایی برد که بدونش نمیرسیدی🌱

عزیزم درکت میکنم میدونم چه قدر سخته این وضعیتی که توش هستی ان شاالله که موقت باشه و به زودی تموم بشه به نظرم خیلی صبور و مظلوم هستی که تا الانم تونستی دووم بیاری ....اما دختر خوب شرایط داره باهات صحبت میکنه شما محکومی که خودتو قوی تر کنی ،دوره های عزت نفس رو شرکت کن از مشاوره ها وتراپی های  مجازی کمک بگیر،ادای آدمای محکم و قوی رو در بیار جلوی شوهرت و خانوادش گریه نکن ،با صلابت صحبت کن طوری بهش نشون نده که جایی نداری برگردی ....یک کاری تو خونه برای خودت دست و پا کن اپراتوری ،ادمینی @و....،سعی کن سرمایه جور کنی ،این که دخترت نمیاد سمتت خودتو مقصر ندون و سرزنش نکن تو یک مادر درجه یکی خب اولا محیطت کوچیکه مثل یک زندان هست و بچه تو سن کم تلقین بقیه روش اثر میذاره شما به بازی کردن بیشتر باهاش ادامه بده محبتم در اندازه ای که باید نه باز محبتی که بوی ضعفو التماس موندن بده...‌