2777
2789
عنوان

زبون بچم زخم ریخته بیاین

115 بازدید | 11 پست

رو زبونش سفیدی زده🥺 زخم نیستا سفیدیه، از چیه؟ 

نکنه بهش غذا ندادم و ترسیدم اینجوری شده.

یا در نبود من کسی خیلی ببخشید آلت زنونشو داده به بچم. میدونم فکر بیخودیه ولی بخاطر پارانویا بودنم این فکر تو ذهنم میاد میگم نکنه تبخال تناسلیه. ولی زخم و دون دون نیست سفیده. سردرد شدم از گریه

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برفکه دختر این حرفا چیه میزنی

کشنده هست؟🥺 الهی بمیرم من الهی خاک زیر پاش بشم. چیکار نکردم و کوتاهی کردم که اینجوری شده

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

اگه بچه شیرخواره و با خوردن غذا اذیت میشه ، برفکع ببر دکتر دارو میده بهش

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

اگه بچه شیرخواره و با خوردن غذا اذیت میشه ، برفکع ببر دکتر دارو میده بهش

زجر میکشه؟ سرطانی نشه؟ کو تا فردا عصر ساعت ۷ ک وقت دکترش بشه

وا یعنی چی زنونه داده به بچه؟اگه شیر میخوره از اونه بچه های شیرخوار روی زبونشون سفید میشه

خوب میشه؟

کشنده هست؟🥺 الهی بمیرم من الهی خاک زیر پاش بشم. چیکار نکردم و کوتاهی کردم که اینجوری شده

نه بابا چی میگی یه قطره میدی خوب میشه

اگه از سینه شیر میخوره قبل شیر دادش باید بشوری سینه رو

به خودتم دستور میدن چکار کنی

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر