2777
2789

قبلا تاپیک گذاشته بودم ک یه پسره ای هست میخواد باهم بریم تو رابطه و و بعدم جدیش کنه و این داستانا خیلی هاتون گفتین که نه الان  نکن این کارو و  این حرفا  . بعد این آقا قبلا یبار اومد دنبالمون ک شماره بده من قبول نکردم داده بود ب آجیم و اونم قبول نکرد و اینا بعد بهش گفتم گفت که نههه به ارواح خاک بابام میخواستم اجیت بده تو بعد من گفتم نه میخوای ضایع نشی اینارو میگی یهو نزاشت بحث به ۵ دیقه بکشه یه فحششش خیییلیییییی خیلیییی بد داد ( فلان چیز تو بُته فلان جای ناموس هرکی که خواسته به اون شماره بده) من قبلا یه مسائل خانوادگی خیلی  روم تاثیر گذاشت و حتی صدا داد و فحش هم که میشنوم حالم بد میشه انگار تو بدنم لرزه میوفته وقتی که اینو گفت تو بدنم لرزه افتاد بعد این آقا اصن هنوز نمیدونه اسم من چی هسسس حتی یه شماره هم ازم نداره بعد این جوری خودشو نشون داد به مامانم گفتم ما هنوز کامل آشنا نیستیم و اينجوری خودشو نشون داد درصورتی که قبلا بهش گفته بودم فحش نده من خیلی بدم میاد الان آجیم نیمه از بلاکی درش بیار ولی هیچی نگو چون گناه داره ولی بنظر خودم کسی که انقدر زود جوش میاره و فحاشه قطعا دست بزن هم داره حالا شمام راهنماییم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا با یه فحش بلاک کردی بابا اگه وضعیتت اینه بهتره اصلا تو رابطه نری بالاخره تو رابطه های صمیمی گا ...

من خیلی رو فحش حساسم ولی خب این یه هفته هم نیس که پیام میده

چطوره شمارتو نداره  ولی بلاکش میکنی 

یا اگ شماره نگرفتی چطور حرف زدی

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا مَہْدۍ..!» وهنگامی‌که‌درپیِ‌خودم‌بودم‌تــورایافتم،‌یا مهدی(♡ ‍️ 

من خیلی رو فحش حساسم ولی خب این یه هفته هم نیس که پیام میده

حالا این دفعه که هیچی ولی یگم باید حساسیتت رو بیاری چون این چیزا بالاخره همیشه هس مگه اینکه برا رابطه بری دمبال پیغمبر و معصوم بگردی که پیدا نمیکنی