2777
2789
عنوان

جای من بودین می موندین یا می رفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 56 پست
بنظر باید حرف زد اینطور وقتافقط حرف زدن و برطرف کردن سوتفاهم ها راه حله اصلیهمنم بعد 14 سال حالا فهم ...

دقیقا باید حرف بزنی خودتو خالی کنی نذاری تو دلت جمع شه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
کاری با بچه ها نداره. فقط من باهاشون سرو کله میزنمیه وقت به درساشون کمک میکنه همین

نادیده بگیرش سرتو با بچه هات گرم کن به قول خودت تو برو نیستی هرجا هم بری نهایت دوماه تحمل کنن بچه ها باید تو خونه خودشون با پول پدر خودشون بزرگ شن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا باید حرف بزنی خودتو خالی کنی نذاری تو دلت جمع شه

آره منم از وقتی فهمیدم نمیذارم تو دلم بمونه

خیلی خوبه

میدونی، گاهی ممکنه حتی مشکل پیش اومده سوتفاهم باشه،ولی هی تو ذهنت بزرگ و بزرگترش میکنی و هم خودتو و هم طرفتو اذیت میکنی

حرف که بزنی جدای اینکه سبک شدی،به یه راه حل هم میرسین که دوباره اون موضوع باعث مختل شدن زندگی نشه

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
با سه تا بچه کجا پاشی بری، کی حوصله ی 4 نفر اضافی رو تو خونه زندگیش داره، تو این زمونه که هیشکی اعصا ...

اره درسته‌ هیچ جا خونه خودمون برای من و بچه هام نمیشه. خودم اینا رو میدونم .ولی من واقعا جا دارم .اگر موندم دوستش دارم .

بنظر باید حرف زد اینطور وقتافقط حرف زدن و برطرف کردن سوتفاهم ها راه حله اصلیهمنم بعد 14 سال حالا فهم ...

منم خیلی اروم بهش میگم و جواب های میشنوم که عذابم میده.البته همیشه بعدش میاد معذرت خواهی ولی دل من صاف نمیشه

این رفتارا طبیعیه. شوهرت ادم خوبیه اگر فقط همین اخلاق بدش باشه.بمون و اهمیت نده به حرفاش.

خیلی مرد خوبیه ولی واقعا رفتارش ازار دهنده است همیشه تو ناراحتیم یه غصه روی غصه هام میشه