2777
2789
عنوان

جای من بودین می موندین یا می رفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خودم میبرم .هر وقت برم مامانم من و بچه هام و روی سرش میگذاره

خود بچه ها هم از اخلاق باباشون ناراضین؟

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببین برو مشاوره این مشکلی نیست که ول کنی بری ولی چون سال های زیادی گذشته دلخوری ها خورد خورد تو دلت جمع شده این شکلی شدی نسبت بهش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خیلی شکستم خیلییییی

قشنگ میفهممت منم 10 ساله ازدواج کردم این ناراحتی های ریز ریز جمع بشه زندگی به اتیش میکشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

با سه تا بچه کجا پاشی بری، کی حوصله ی 4 نفر اضافی رو تو خونه زندگیش داره، تو این زمونه که هیشکی اعصاب نداره، بشین زندگیت رو بکن، وقتی شوهرت خرجت رو قشنگ میده، فقط سعی کن رگ خابش رو به نحو احسن پیدا کنی تا به مشکل برنخورین، صبوری کن، گاها کوتاه بیا، وگرنه برا دوتا حرف که اونم تازه فرداش حرفش عوض میشه و منتت رو میکشه، کجا خودت و بچه هات رو آلاخون والاخون کنی، هیچ جا خونه زندگی خود آدم نمیشه، هیچ کجا آدم احساس راحتی و آرامش نداره جز خونه خودش 

من برو بودم تا حالا میرفتم

ععزیزم فقط رفتن طلاق نیست که همین که دلت با شوهرت سرده این یه نوع جدایی نذار اینجوری بشی حیفه 

قشنگ میفهممت منم 10 ساله ازدواج کردم این ناراحتی های ریز ریز جمع بشه زندگی به اتیش میکشه

بنظر باید حرف زد اینطور وقتا

فقط حرف زدن و برطرف کردن سوتفاهم ها راه حله اصلیه

منم بعد 14 سال حالا فهمیدم اینو

و مدتیه هرچیزی که ناراحتم میکنه رو بدون تیکه و کنایه میگم

به وضوح میبینم چقدر سبک شدم و زندگی بهتر شده

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
واقعا تحمل ندارم. دیگه دوست ندارم خوبی هاشو ببینم

حق داری بخدا عینه گاوه شیر ده که شیر میده میده اخرش پاشو میزاره تو سطل 

ولی با ۳ تا بچه خونه ی پدرت خیلی اذیت میشی هیچ کجا خونه ی خودت نمیشه بیشتر فکر کن با شوهرت حرف بزن نشد ببرش مشاور

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

بنظر باید حرف زد اینطور وقتافقط حرف زدن و برطرف کردن سوتفاهم ها راه حله اصلیهمنم بعد 14 سال حالا فهم ...

دقیقا باید حرف بزنی خودتو خالی کنی نذاری تو دلت جمع شه 

باید کاری کنی به نفع سع تا بچه هات باشه

شوهرت حامی اونا هست وظیفشه

نمیدونم شاید شوعرت یه چیزی احساس کمبودی یه مثلا دوس داره تو لوسش کنی یا فانتزی کوفتی چیزی داره که اینجوری میکنه.

یا خلا دورنی داره.سعی کن ازش تعریف کنی ببین فرق میکنه 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.