2777
2789
عنوان

بازداشت هفت بازیگر سرشناس

| مشاهده متن کامل بحث + 4138 بازدید | 32 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا نجاست خواری میکنند و کثافتکاری میکننددوسال پیش یه باغ دعوت شدیم فامیلای شوهرم بودن رفتم اونور ب ...

متاسفانه خیلی عادی شده ،کسی هم که مثل اونا رفتار نمیکنه رو مسخره میکنن و دست میندازن

دیگه حرمت سفره غذا و زن و بچه رو هم نگه نمی‌دارن

اصلا بحث شرعیش به کنار ،یکی نیست بگه اون سرتاسر ضرر و سرطانه

متاسفانه خیلی عادی شده ،کسی هم که مثل اونا رفتار نمیکنه رو مسخره میکنن و دست میندازندیگه حرمت سفره غ ...

آخه مردها یاد گرفتن میرن با زنها و دخترای این کاره دوست میشن میرن باغ و پارتی و...

برای همین خیلی از خانما برای اینکه مثلا پایه ی شوهرشون باشن اینکاره شدن(به گفته ی خودشون) دریغ از اینکه کسی که کرم داره یه جور دیگه کرمشو میریزه.

آخه مردها یاد گرفتن میرن با زنها و دخترای این کاره دوست میشن میرن باغ و پارتی و...برای همین خیلی از ...

بابا همینجا تاپیک زده بود یه خانمی که شوهرم میخوره 

یه چند نفر توصیه کرده بودن خب تو هم باهاش پایه باش.  بخور 

وگرنه میره با زنای دبگه میخوره 

یعنی کشته مرده توصیه هاشون شدم 

شوهری که این مدله همون بهتر که بره

بابا همینجا تاپیک زده بود یه خانمی که شوهرم میخوره یه چند نفر توصیه کرده بودن خب تو هم باهاش پایه با ...

وای جامعه خیلی خرابه

ما خیلی ساده ایم.اکثر دخترهای الان گرگن.خیلی بی پروا هستن و همه کاری میکنند

البته ع.ش فهمیدم

بله البته دوتا ع.ش هستند ولی جوونه احتمالش بیشتره چون لون یکی توسریال مدهبی سلمان نقش سلمان فارسی را داده معلومه ستاره مبانی وسیر دولتشاهی ونهال دشتی ولی آ.د را نفهمیدم چون اون یک نفر عست که اونم مرده.فقط اون پسرجوونه که تولدش بود واقعا ازش انتطار نداشتم پدرومادر شفرهنگی پدرش جانباز خودش بجه بود میگفت نهج البلاغه خونه واقعا از علی آقا بعید بود.