2777
2789
عنوان

بازداشت هفت بازیگر سرشناس

4122 بازدید | 32 پست

*بازداشت ۷ بازیگر سرشناس با ۳۸ لیتر مشروب*

🔹درپی اجرای یک عملیات اطلاعاتی ویژه، پلیس در پارتی شبانۀ برخی هنرمندان، مقدار قابل توجهی مشروبات الکلی کشف و تعدادی از بازیگران مشهور را بازداشت کرد.

🔹جشن تولد شب جمعه «ع.ش» هنرمند سینما به مجلس شرب خمر بدل شد. در این مراسم پارتی که در خانه یکی از بازیگران با حضور تعدادی از هنرمندان زن و مرد از جمله «س.د» و «س.پ» «ن.د» و «آ.پ» و ۲ بازیگر مشهور دیگر در حال برگزاری بود ۳۸ لیتر مشروبات الکلی دست‌ساز کشف شد. گزارش‌ها حاکی از بدشدن حال یکی از بازیگران حاضر در جمع، پس از مصرف این نوشیدنی‌ها بوده است.

🔹اخبار رسیده به فارس نشان می‌دهد یکی از بازیگران با قید تعهد آزاد شده اما ۶ بازیگر دیگر شب گذشته را در بازداشتگاه سپری کردند اما امروز تعدادی از آنان با قید وثیقه آزاد شدند. گزارش‌ها از بازداشت بیش از ۲۰ نفر در این پارتی حکایت دارد.

🔹شهروندان از ترویج بی‌بندوباری و فروش و سرو مشروبات الکلی در برخی صنوف گله‌مند هستند و سرو مشروب و رقص و پایکوبی تاکنون منجر به پلمب چندین کافه و رستوران در تهران شده است اما سردار رادان فرمانده پلیس کشور می‌گوید که «ما برخورد می‌کنیم اما باید مجازات بازدارنده‌تر باشد»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قانون برای اونا فرق می‌کنه تو نمایش خانگی هم عملا بی حجابن ولی چیزی نمیگن بهشون

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

چیز تعجب آوری نیست وقتی مردم عادی به کرات دارن مصرف میکنن دیگه از اونا هم بعید نیست

والا نجاست خواری میکنند و کثافتکاری میکنند

دوسال پیش یه باغ دعوت شدیم فامیلای شوهرم بودن رفتم اونور باغ دیدم زکی از دم همه دخترای فامیل شوهرم متاهل و مجرد دارن شات میزنن محرم هم بود صاحب باغ از اقوام دور بود خانمش خیلی مومنه داشت سکته میکرد از دستشون من که دیگه نرفتم تو جمعشون.

دوستان قصد من از این تاپیک شناسایی بازیگرا بود وگرنه خودم میدونم غلط کردن

الان هر چی بگیم حدس و گمانه و تهمت 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

دوستان قصد من از این تاپیک شناسایی بازیگرا بود وگرنه خودم میدونم غلط کردن

الان هر چی بگیم حدس و گمانه و تهمت