2777
2789
عنوان

رژیمم دلم خیلی یه چیز شیرین میخواد🥺🥺🤧🤧🤧🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 42 پست
نمیدونم من خیلی لاغرم بر عکس تو ۳ ماه میرم دکتر تغذیه هزارتا چی میخورم یه گرمم چاق نشدم ۴۰ کیلوعم ۱۵ ...

بستگی ب ژن داره 

من بچه خودم اتقد لاغره که نگو 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

اگه واقعا هوس شیرینی کردی پاش. واسه خودت لقمه خرمایی درست کن خرما گردو رو تو غذا ساز میکس کن بعد توی کنجد  بذار نوش جونت 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر ۲ لیوان 

شکر ۴ تا ۵ قاشق

پودر کاکائو ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری پر

نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری 

همه رو باهم بریز هم بزن بزار روی حرارت ملایم 

ب غلظت فرنی ک رسید بریز تو ظرف بزار یخچال 

دسر خوشمزه 😋 

نشاسته هم داره برات خوبه

اگه واقعا هوس شیرینی کردی پاش. واسه خودت لقمه خرمایی درست کن خرما گردو رو تو غذا ساز میکس کن بعد توی ...

به به عالیه حتما عزیزم مرسی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

بیسکوئیت هم 

یدونه تخم مرغ بزرگ 

با ۳ قاشق غذاخوری شیره 

کمی دارچین 

هم بزن 

ارد سبوس دار ی فنجان

ارد جو دوسر پرک هم نصف فنجان 

یک قاشق چایی خوری هم بکینگ پودر

(فنجان شصتی یا پیمانه پلو پز )

بادام یا گردو هم نصف پیمانه 

نصف پیمانه هم کشمش 

خوب مخلوط کن باهم 

اگر خوب مخلوط نشد ارد موند یکی دو قاشق اب بهش اضافه کن یا یک قاشق دیگ شیره 

اگ پیمانه دقیق باشه تخم مرغ هم بزرگ باش ارد خوب مخلوط میشه 

با دستکش لاتکس میتونی مثل کوکی گرد ازش برداری قلقلی کنی تو دستت بعد با فشار تختش کنی 

یا این ک باریک شکلش بدی و کمی تخت کنی و از فر در آوردی برشش بدی

فر ۱۸۰ درجه 

یک ربع تا ۲۰ دقیقه ای آماده

شیر ۲ لیوان شکر ۴ تا ۵ قاشقپودر کاکائو ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری پرنشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری همه رو باهم ...

مرسی گلم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم من خیلی لاغرم بر عکس تو ۳ ماه میرم دکتر تغذیه هزارتا چی میخورم یه گرمم چاق نشدم ۴۰ کیلوعم ۱۵ ...

فک نمیکنم خیلی هم لاغر باشی

شاخص توده بدنیت رو بزن توی نت ببین چنده

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
بیسکوئیت هم یدونه تخم مرغ بزرگ با ۳ قاشق غذاخوری شیره کمی دارچین هم بزن ارد سبوس دار ی فنجانارد جو ...

این عالیه مواد هم دارم درست میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبگم من جدول کالری همشونو نگاه میکنم نوشته قند و چربی بالا که

چربیش چربی خود کاکائو هست مفیده قندشم خیلی پایینه البته اگه درصد بالاشو بخری درضمن برای لاغری مفیده متابولیسمم میبرع بالا گوگل کن

لایک نکن پدر بیامرز