2777
2789

خانوما من خود گوشت نمی‌خورم مثلا قورمه سبزی میخورم ولی گوشت شو جدا میکنم. 

ب نظرتون اینم گیاه خواری محسوب میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه نمیشه 

عصاره ی گوشت داخل خورشته

گیاه خوار واقعی شیر تخم مرغ نمیخوره یا هر چیزی که توش اینا باشن نمیخورن‌

گیاه خوار محسوب نمیشی

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
اگر کلا گوشت نخوری یعنی حتی غذاهایی که توش چرخ کرده هم داره نخوری بله گیاهخواریهاگر فقط گوشت خورشت ر ...

نه نمی‌خورم مثلا کتلت هم نمی‌خورم کالباس نمی‌خورم 

ولی مثلا از خورش مرغ .فقط ابشو میخورم

شیر بخور برای دندونات و استخونات خوبه

گوشت ویتامین ب12داره 

این ویتامین جای دیگه یافت نمیشه پس باید بخوری

مقایسه کردن خود با دیگران: یکی از کارایی که حتما باید ازش دور باشین، مقایسه کردن خودتون با همکلاسیا و اطرافیانتون و بقیه هستش❌این کار واقعا اشتباه هستش چون توانایی ها، شرایط، سطح علمی، معیارای علمی، نوع یادگیری و قدرت یادگیری آدما با هم خیلی متفاوته❗️همونطور که در ویس های قبلی گفتم، بهترین نوع مقایسه، مقایسه خودتون با گذشته تونه، یعنی پیشرفتتون رو طی گذر زمان مقایسه کنید با قبل که این کار باعث بالا رفتن اعتماد به نفس تون هم میشه

شیر بخور برای دندونات و استخونات خوبهگوشت ویتامین ب12داره این ویتامین جای دیگه یافت نمیشه پس باید بخ ...

کلسیم و b12 به مقدار خیلی خیلی زیاد تری در مواد غذایی دیگ هست مثل کنجد قارچ کلم بروکلی حبوبات 

به خاطر انرژی غذا های گوشتی و هزارتا چیز دیگ

خیلی خوبه ولی بیشتر تحقیقات انجام بده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا