2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست کیست سینه داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 30 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداخیرت بده الهی ب حق فاطمه ی زهرا... راحتم کردی از استرس

فدای ت نود درصد دارن اگ فیبروادنوم نوشته برات ب خاطر تغییرات هورمونیه حواست باشه ک قرص های جلوگیری سایزشو بزرگتر میکنن احتمالا هم بهت گل مغربی و ویتامین دادن

فدای ت نود درصد دارن اگ فیبروادنوم نوشته برات ب خاطر تغییرات هورمونیه حواست باشه ک قرص های جلوگیری س ...

نه فیبروکیستیک زده بود... راستش موقع پریودی فقط حساس میشه و دردمیگیره منم قرص ویتامین نخوردم فقط سه چهارتا مغربی خوردم 

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

نه فیبروکیستیک زده بود... راستش موقع پریودی فقط حساس میشه و دردمیگیره منم قرص ویتامین نخوردم فقط سه ...

خب پس طوری نیست نگران نباش اونا حتی به بدخیم نمیتونن تبدیل شن کنترل ها برا اینه که بزرگ نشن بزرگ شن درد دارن و نیاز به جراحی

نه فیبروکیستیک زده بود... راستش موقع پریودی فقط حساس میشه و دردمیگیره منم قرص ویتامین نخوردم فقط سه ...

ویتامین اگ ب و دی و ای داده بخور حتما رو دردای سینه تاثیر داره کمترش میکنه

خب پس طوری نیست نگران نباش اونا حتی به بدخیم نمیتونن تبدیل شن کنترل ها برا اینه که بزرگ نشن بزرگ شن ...

اخه ته سونو نوشته بود هرچند به نفع فیبروکیستیک اما ب دلیل حاشیه ی ناواضح و وغیر قرینه بودن با سمت دیگر کنترل سونو توصیه میشه... من راستش از ترسم دیگه نرفتم سونو بدم 🥺

اخه ته سونو نوشته بود هرچند به نفع فیبروکیستیک اما ب دلیل حاشیه ی ناواضح و وغیر قرینه بودن با سمت دی ...

اولا که ترس نداره باید بری سونو رو اگ که همچین چیزی نوشته دیگیری کن حتما ترشحات یا فرورفتگی نوک سینه ام داری؟

به احتمال بالا همون فیبروکیستیکه ولی حتما پیگیری کن سونو داپلر برو

اولا که ترس نداره باید بری سونو رو اگ که همچین چیزی نوشته دیگیری کن حتما ترشحات یا فرورفتگی نوک سینه ...

نه ندارم فرورفتگی ولی یه بار فقط یبار از هردو سینم اندازه یه جوش ترشح بی رنگ اومد همین