2777
2789
عنوان

فردا زایمانمه میترسم بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 37 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تنت سلامت ایم چ حرفیه..

مگه سر بچه اولت مردی ک الان بمیری...

افکار منفی رو دور کن ذکر بگو نماز بخون.

انشالله دو روز دگ همینجا تاپیک میزنی نینی هم بغلته🥰🌱💚🧚‍♀️🌸

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

اگه بمیرم بچم‌چی میشه

نمیمیری، میبرنت اتاق عمل بعد پنج دقیقه میبرنت بخش بچتو میزارن رو سینت تا شیرش بدی و تموم

تو بیمارستان هم یه همراه داشته باش کمکت کنه، ده روز دیگم بقیه هاتو میکشی

مطمئن باش 

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

فکر کنم طبیعیه.

من هم سر زایمان دومی همین فکر رو میکردم...

ان شا الله به خوبی زایمان میکنی و سایه ات بالاسرشون باشه تا سالهای  سال

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

الهی 

مبارکه 

نگران نباش 

به خدا توکل کن 

مارو هم دعا کن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

انشاالله بسلامتی و مبارکی و راحتی زایمان میکنی...نی نی ات بغل میگیری و‌بزرگ میکنی...انشاالله چیزی نمیشه...خوب میکنی شوهرت گذاشتی پیش بچه ..کوچیک دلتنگ میشه

من دو تا بچه هام باهم ۱۸ ماه فرق داشتن

من سزارینم‌

از سزارین راحت تر ندیدم

منو بزور بردنم برای زایمان طبیعی مرگ و به چشمم دیدم ساعت شش صبح رفتم بیمارستان 12 شب به زور کتک با یک وضعیت بدی بردنم اتاق عمل هر بلایی هم بگی سرم آوردن تا سزارینم کردن راحت شدم😐

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست