2777
2789
عنوان

خواهر 2سال و7 ماهشه تو رو خدا بیاید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 38 پست
اصلا سمت گفتار درمانی نرید فقط تو حرفش نپرید وقتی حرف میزنه نگاهش کنید یزارید کارتون ببینه بعد بگین ...

ببین اصلا مثل بقیه بچه ها نبوده کاملِ کامل همه چیز رو می گفت قشنگ مثل آدم بزرگا صحبت می کرد از دو سالگی .

الان فقط ۱۰.۱۵ روزه اینطوری شده .

من چند وقت پیش رفتم خونه عموم بچشون هم سن آبجیمه گفتم این چرا حرف نمی زنند آبجی من مثل بلبل حرف میزنند...گفتن یعنی همه چیزو میگه؟ گفتم آره همه چیز مسلطه.

ممکنه چشم خورده باشه؟ یا ترسیده

چشمش زدن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اصلا مثل بقیه بچه ها نبوده کاملِ کامل همه چیز رو می گفت قشنگ مثل آدم بزرگا صحبت می کرد از دو سا ...

راستش من تو چشم نیستم ولی خب اگه اعتقاد داشته باشی ممکنه

دختر من هم یه روز صبح پا شد دیدم لکنت داره سه سالش بود تا شش سالگی طول کشید 

اولش همش میخاستم درستش کنم تا یه حرف میزد میپریدم تو حرفش ولی بعدش که گوش دادم بهش زودی خوب شد

ببین اصلا مثل بقیه بچه ها نبوده کاملِ کامل همه چیز رو می گفت قشنگ مثل آدم بزرگا صحبت می کرد از دو سا ...

چشم که خورده صد در صد .دختر منم اون موقع ها مثل بلبل حرف میزد یه مدت اینجوری شد .خدا رو هزاران مرتبه شکر بعدش خوب شد

حالا فعلا ببرید گفتار درمانی ولی احتمال چشم زخم هم هست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نوشته گوگل بعد ۶ماه تا ۱سال اگه خوب نشد بعدش ببرین...

ن اصلا ریسک نکنید لکنت یه دوره طلایی داره درمانش

چون بچه خوب بوده حالا این مدل شده حتما ببرید مشاوره بگیرید نهایت میگه نیاین