2777
2789
عنوان

همسایه همیشه

138 بازدید | 17 پست

بچه ها خونه ما دو واحد که من طبقه اول و همسایه ام طبقه دوم زندگی میکنه من بالکنمو مطبخ کردم و کلا شیشه کردم خیلییی تمیز کردنش سخته چون زیاد چند وقت پیشا با کمک همسرم تمیزش کردیم امروز رفتم دیدم کل لایه پنجره آشغال و خود شیشه از بیرون کثیف انگار آب کثیف ریخته شده در حدی لایه بین پنجره آشغال بود که انگار ده سال تمیز نشده که همسایه ام از بلا آشغال سفره یا پارچه حالا نمیدونم چی میریزه به نظرتون کارش درست یا چیکار کنم اصلا چون از لای پنجره مورچه میاد بهش بگم یا کارش عادیه؟ یا مثلا چند وقت پیش کچ کاری داشتن انگار ریخته بود همه رو از بالا رو کولرمون 

همونی نیستی که همسایه آمده بود بهت گفته ۱۴۰ کیلو

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسایه من هر روز اسپند دود میکنه میریزه مثلا تو کوچه همش میشینه لبه پنجره ما پسرش خاک سیگارشو میریزه زیر سفره میتکونه نون خورد میریزه  یعنی نمیدونم چی کار کنم زبون نفهمم هستن از این دعواییها ازشون میترسیم بریم بگیم 🥺🥺

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

نه عزیزم

اها ببخشید عزیزم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

همسایه من هر روز اسپند دود میکنه میریزه مثلا تو کوچه همش میشینه لبه پنجره ما پسرش خاک سیگارشو میریزه ...

وای خندم گرفت😂🤣حالا واسه من اشغال خشک میریخت میگفتم اشکال نداره نمیدونم چی ریخته اصلا کپک زده لای پنجره بعد بارونم نیومده بگم از بارون نمیدونم چیکار کنم

وای خندم گرفت😂🤣حالا واسه من اشغال خشک میریخت میگفتم اشکال نداره نمیدونم چی ریخته اصلا کپک زده لای ...

چرا خنده؟؟ به خدا دعوایین هفته ای چند بار پلیس میاد دم در احضاریه میاد براشون میندازن تو حیاط میترسیم  ازشون والا هر کیو خاستین نفرین کنین بگین گیر همسایه بد بیوفته 😔😔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

بچه ها من نمیدونم این کارش عادی یا نه اصلا برم بهش بگم یا نه زشته راهکار بدین لطفا

شما برو بگو من میترسم ازشون وگرنه میرفتم میگفتم پسراش همیشه چاقو همراهشونهر

چرا خنده؟؟ به خدا دعوایین هفته ای چند بار پلیس میاد دم در احضاریه میاد براشون میندازن تو حیاط میترسی ...

وای پس ولش ارزش نداره بری بگی واسه من همسایه ام بد نیست ولی رفتم پنجره رو دیدم کپک زده ناراحت شدم چون یه صبح تقریبا تا ظهر طول کشید که تمیزش کرده بودیم 

شما برو بگو من میترسم ازشون وگرنه میرفتم میگفتم پسراش همیشه چاقو همراهشونهر

وای نمیشه خونتونو عوض کنین میگم زشت نباشه برم بگم بگه دختر چه بی عقل این حرف اومده زده اخه

وای نمیشه خونتونو عوض کنین میگم زشت نباشه برم بگم بگه دختر چه بی عقل این حرف اومده زده اخه

نه چرا زشت بگو خورده ریز سفره میریزه لطف کنید قبل تکوندن خورده ریزای زیر سفره رو جمع کنین ،،اتفاقا تو فکرش هستیم خواهر اما دستمون خالیه اینحارو ۴ساله خریدیم هر چی داشتیم دادیم صفر شدیم وامم با سندش گرفتبم اما خب بازم با این حال باید بریم اینحا جای موندن نیست 

نه چرا زشت بگو خورده ریز سفره میریزه لطف کنید قبل تکوندن خورده ریزای زیر سفره رو جمع کنین ،،اتفاقا ت ...

اشالله یه پول راحت دستتون بیاد هر چه زودتر از اینجا برین یه جای خوب خونه بخرین عزیزم ...اصلا نمیدونم چی ریخته که لای پنجره همه کپک زده