2777
2789

بچه ها من حس میکنم تو زندگی به هیچ جایی نرسیدم

به هیچ جا

ولی بقیه هم سنام دارن میرن بالا

مثلا من تو یه حیطه ای فعالیت داشتم و دارم‌ بعد یکی از دوستام و معرفی کردم به اونجا

یعنی اول خودم‌اونجا بودم بعدش دوستم و گفتم‌بیا

الان میبینم که اون هزار برابر جایگاهش بهتر از من شده

جوری که الان مافوقه منه

حالا خدا کمکش کنه امیدوارم بالاتر بره دوست منه خوبیش و میخوام

ولی حس سرحوردگی و عقب موندگی دارم

چطور ممکنه؟

مگه میشه

چیکار میکنن

پارتی دارن

مهره مار دارن؟

من چرا عقب موندم

من چرا هیچ وقت محبوبیت خاصی نداشتم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستت رفتار اجتماعی خوبی داره ؟ خون گرمه و هپب مدیریت می‌کنه ؟ اعتماد به نفسش خوبه؟

اره خوبه ولی نه خیلی عالی

من خودم خیلی جلوه اجتماعی خوبی دارم

این دوستم زیرکه

من صرفا هستم

اون همش از این در اون در خودش و به بقیه نزدیک میکنه بکشه بالا

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

اره خوبه ولی نه خیلی عالیمن خودم خیلی جلوه اجتماعی خوبی دارماین دوستم زیرکهمن صرفا هستماون همش از ای ...

بعضیا رو دیدم که بقیه رو پله میکنن و استفاده ی ابزاری از بقیه دارن تا خودشون بکشن به بالا

تلاشتو بیشتر کن و منظم تر باش تو محیط کاری و سعی کن تو‌محیط کار خیلی با بقیه صمیمی نشی منظورم دوستتو ...

اره من خیلی صمیمی هستم

اره خوبه ولی نه خیلی عالیمن خودم خیلی جلوه اجتماعی خوبی دارماین دوستم زیرکهمن صرفا هستماون همش از ای ...

دقیقا دنبال رابطه سازی و ارتباطن

من ویژگی خوبم این بود ک اعتماد به نفس داشتم و خیلی خونگرم بودم، جسارت داشتم. خوششون میومد

بعضیا رو دیدم که بقیه رو پله میکنن و استفاده ی ابزاری از بقیه دارن تا خودشون بکشن به بالا

اوهوم اینم همونه تقریبا

وای عزیز دلم همیشه از شما یه حس خوب و مثبت می گرفتم .......انگار به همه حسرت و احساسات منفی رو تزریق ...

چی بگم

امشب یهو این حس اومد سراغم

همیشه ادما تو حال خوب نیستن...

ولی نمیدونم چرا پیام شما هم خیلی خوشحالم کرد😍یه امید قشنگی بهم داد🥹

اره من خیلی صمیمی هستم

عزیزم خودم تجربه کردم با هر کی از در دوستی وارد شدم تو اجتماع جوری گند زده به روابطم که نمیدونستم چیکار کنم از طرفی چون ادم با اون ادما صمیمی میشه نمیتونه خوب درخواستشو بهشون بگه که مثلا داری اشتباه میکنی و باید این کارو اینجوری درست کنی

من خودم همیشه دیرتر میرسم به چیزایی که میخوام ولی خوشگل بهشون میرسم

پشت کنکور موندم ولی پزشکی قبول شدم

از همکلاسی هام یه سال بزرگتر بودم ولی رتبه اول و محبوب اساتید بودم 

به خاطر ازدواجم یه سال مرخصی گرفتم ولی الان باهمسرم حالم خوبه

خیلی از دوستام آخرای تخصص هستن ولی من هنوز شروع نکردم ولی مطمئنم آینده م قشنگه

قرار نیست همه راهی رو بریم که بقیه میرن. مسیرت رو قشنگ کن به روش خودت

چی بگمامشب یهو این حس اومد سراغمهمیشه ادما تو حال خوب نیستن...ولی نمیدونم چرا پیام شما هم خیلی خوشحا ...

بله درسته .آدم گاهی پر از انرژیه و گاهی هم نه 

عزیزم این قانون دنیاست . یه روز شما به من حس خوب منتقل کردید .امروز هم اون انرژی رو از من تحویل گرفتید و حتما که لایقش بودید و هستید .