2777
2789

به بچه ۴ ماهه ام قبلا شیرخشک نان میدادم خیلی وزن میگرفت وتپل بود ولی کولیک شدید ویبوست داشت عوضش کردم شیرخشک آپتامیل پرونوترا گرفتم تمام مشکلاتش حل شد آرومه بی قراری نمیکنه هر دوساعت ۶۰ تا ۹۰ تا میخوره ولی وزنش از ۳ هفته پیش تقریبا ۱۰۰ گرم فقط زیاد شده چیکارکنم الان

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طوری نیست، همین شیره خوبه

ینی مشکلی نداره ک کلا وزن نمیده؟از وقتی خورد تقریبا  یکماهه درحد ۲۰۰ گرم شاید تاالان وزن گرفته 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

آپتامیل به بعضی بچه ها وزن نمیده. دختر من تا ۱۰ ماهگی آپتامیل خورد یعنی به زور وزن اضافه میکرد ماهی ...

یعنی بد نیس وزن نده ؟

یعنی بد نیس وزن نده ؟

خب بچه الان باید رشد قد و وزنی مناسبی داشته باشه مخصوصا ۶ ماه اول. اگه دیدی همینطور داره ادامه میده وزن گیریش کمه عوضش کن. البته اگه قد و وزنش روی نمودار باشه یعنی مشکلی نداره 

جای قول و قرار هایمان امن است، درست زیر پاهای تو 

برا بچه ها من این مارک خوب بود

منظورم اینه اگ وزن اضافه نکنه عوض کنم؟

نه

واقعا مهم نیس ینی وزن گیری؟

پس چی مهنه