آیسل_آتادخت مدیر عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 1994 عنوان این لباس برای تولد خوبه عکس | مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 49 پست تولد پارتنر دوست همسرمه و شب تو باغهقرار شده با دوستان استایل ساده ای بزنمی چون صاحب تولد هم خیلی اهل تجملات و زرق و برق نیست درختان زاگرس ایستاده جان میدهند 1404/09/08 | 19:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاحسینجانم عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 8217 حس نکن مطمعن باشچرا اینو حس کردی؟الان بهش نشون دادم با یه حالتی گفت خوبه قشنگهحس میکنم ناراحت شد این ... یکم پوشیده تر ولی مدل خاص و تو چشم انتخاب کنحس شیشمم گفت
ojthtrfge عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 480 الان اسی یه عکس اینترنی فرستاده موندم چطوری میخواد بره مثل این لباسو پیدا کنه مگه اینا خودش نبودن ؟؟
آیسل_آتادخت مدیر استارتر عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 1994 الان اسی یه عکس اینترنی فرستاده موندم چطوری میخواد بره مثل این لباسو پیدا کنه وای نه من اول خوب خوب تحقیق میکنممم بعد میخرملباس دارم اگرم نشد میخرم دیگه چیز سختی نیست خیلیآشنا ها هستن دیگه اگر به حدی رسیدم که نتونستم پیدا کنم از خواهرشوهرم کمک میگیرم درختان زاگرس ایستاده جان میدهند
آیسل_آتادخت مدیر استارتر عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 1994 مگه اینا خودش نبودن ؟؟ نه درختان زاگرس ایستاده جان میدهند
آیسل_آتادخت مدیر استارتر عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 1994 یکم پوشیده تر ولی مدل خاص و تو چشم انتخاب کنحس شیشمم گفت بزارید بگردم باز بفرستم یا تاپیک میزنم نظر میپرسم درختان زاگرس ایستاده جان میدهند
آیسل_آتادخت مدیر استارتر عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 1994 چه تولدی من از این تولد ها نرفتم🤷♀️🤧😁این عکس خودته؟ این لباس مناسب مجلس عروسی هستش نه تولد دوست ... اکثرا همیننکوتاه هم میخوام بپوشم شوهرم خیلی بدش اومد نمیدونم واقعا درختان زاگرس ایستاده جان میدهند
گل_ایوون_بهار عضویت: 1404/08/22 تعداد پست: 136 من به شخصه نمیپسندم این مدلی ببین با شما نیستما ولی یکم وایب دخی فاکداپا رو میده
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7179 اکثرا همیننکوتاه هم میخوام بپوشم شوهرم خیلی بدش اومد نمیدونم واقعا ولی واقعا مناسب تولد نیست اون مدل لباس دیگه بهتر از قبلی بود آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
یاحسینجانم عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 8217 بزارید بگردم باز بفرستم یا تاپیک میزنم نظر میپرسم عزیزم من از خیاطی یه چیزایی سر در میارم حتما اگه بتونم کمکت میکنم
آیسل_آتادخت مدیر استارتر عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 1994 ولی واقعا مناسب تولد نیست اون مدل لباس دیگه بهتر از قبلی بود زرشکی؟میخوام یکم بیشتر جلب توجه کنه که با میکاپ اینکارو میکنم دیگهخودمم شک داشتن برای مشکیهولی خیلی قشنگه درختان زاگرس ایستاده جان میدهند
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7179 زرشکی؟میخوام یکم بیشتر جلب توجه کنه که با میکاپ اینکارو میکنم دیگهخودمم شک داشتن برای مشکیهولی خیلی ... آره زرشکی قشنگه و بهتره اون لباس مشکی خیلی مجلسی هست برای عروسی مناسب بود آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
آیسل_آتادخت مدیر استارتر عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 1994 آره زرشکی قشنگه و بهتره اون لباس مشکی خیلی مجلسی هست برای عروسی مناسب بود پسزرشکی رو انتخاب میکنموای دلم پیش اون مشکی گیره درختان زاگرس ایستاده جان میدهند
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7179 پسزرشکی رو انتخاب میکنموای دلم پیش اون مشکی گیره اگه دوست داری اونو بپوش چون خودت گفتی بهم نظر بدین گفتم چون واقعا اون مناسب تولد نبود میدونم خودت هم اینو میدونی ولی خب چون اون لباس رو دوست داری یکم دو دل هستی آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
آیسل_آتادخت مدیر استارتر عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 1994 اگه دوست داری اونو بپوش چون خودت گفتی بهم نظر بدین گفتم چون واقعا اون مناسب تولد نبود میدونم خودت هم ... اره دودلمولی خب آدم باید مناسب جایی که میره لباس بپوشه دیگه به علاقه کی نیستولی زیبایی در هر شرایطی مهم ترهموهام رو میخوام رنگ کنمم ایده میدی؟شاه بلوطی چطوره؟ درختان زاگرس ایستاده جان میدهند
آیسل_آتادخت مدیر استارتر عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 1994 اگه دوست داری اونو بپوش چون خودت گفتی بهم نظر بدین گفتم چون واقعا اون مناسب تولد نبود میدونم خودت هم ... یه تاپیک دیگه هم زدم دوست داشتی اونجا هم نظر بده💙 درختان زاگرس ایستاده جان میدهند