2777
2789

از بچگی تو تبعیض بودم حالا این هیچ

۱۹ سالمه یه اتاق شخصی بر خودم ندارم 

اتاقم با خواهر و برادرم مشترکه بعد این خواهرم سلیطه س ازش متنفرم شبا تو هال میخوابم این نکبت رو تخت من میخوابه . بعد خب اینجا هم میخوابم یکی دستشویی اینا بره بیدار میشم خوابم نمیبره دیگه.

صبحا هم کلا اتاق مامانم اینا یا تو هالم گوشی میبینم 

بعد رفتار مامانم و تبعیض هاش هم بهم خیلی حس بی ارزشی و اضافه بودن میده بچه ی اولم هستم . امروزم مامانم گفت خسته کننده شدی.

چیکار کنم به نظرتون آرزوم بود برم خوابگاه ولی نشد دانشگاه م شهر خودمه 

اصلا نمیتونم دیگه تحمل کنم اینجارو.فقط عذاب میکشم

خواستگار هامم مامانم همه رو رد میکنه به نظرتون بهش بگم من دلم میخواد ازدواج کنم؟ اصلا روم نمیشه تاحالا راجب این باهم حرف نزدیم.

اگه شما جای من بودین چیکار میکردید با این شرایط

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این حسی ک خودتون القا میکنین ب خودتون 

من بچه خواهرم از بچگی چیزی کم نذاشتن براش از لباس و مسافرت و وسایل و هرررچی الان همش دارهوتشتباه میکنه میگیم نکن سریع ک اره منو کسی دوست نداره و فلاااان 

این حسی ک خودتون القا میکنین ب خودتون من بچه خواهرم از بچگی چیزی کم نذاشتن براش از لباس و مسافرت و و ...

خب شرایطم و که گفتم 

حتی مکان مخصوص خودم ندارم اینجا

رفتار هاشون هم خیلی آزار دهنده س برام 

اتاق شخصی داری؟

من تا دو سال پیش اتاقم با برادرم مشترک بود، ازم بزرگتره

و من بشدتتتت تحت فشار بودم، بدم میومد، هم از رفتاراش و درک نکردناش، هم شلختگی پسرا

ولی کلا همیشه دلم یه اتاق میخواست، آرامش نیست وقتی یه جایی واسه خودت نداری، نه میتونستم موقعی که خسته بودم برم بخوابم، چون باید صبر میکردم برادرم کاراشو کنه و هیچوقت درکی از اتاق مشترک نداشت، وسایلام تختم انگار نه انگار که شخصی بود، خلاصه که با زور و دعوا، برادرمو گذاشتم توی هال یه گوشه یه مبل تخت شو براش گذاشتیم بخوابه، منم با یه خواهر کوچیکم تو یه اتاقیم، ولی بازم همه میان داخل و میرن چون وسایلاشون هست، عملا شخصی نیست اصلاا، ولی خیلی بهتر شد، لاقل دو ساعت میتونم تنها باشم یه گوشه، شبا سر موقعی که دلم میخواد میخوابم

منم تا دوسال پیش بزرگترین خواستم یه اتاق بود