2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید خیلی حس بدی دارم

35 بازدید | 0 پست

بچه‌ها من تو تاپیک قبلیم حالا گفته بودم چند روز پیش مشاور کلاس و اینا اصلاً ثبت نام نکردم می‌خوام امسال نهایی‌هامو خیلی بالا بشم و اینکه می‌خوام فرهنگیان شرکت کنم و تهرانم هستم بچه‌ها من خیلی واقعاً استرس دارم و حالم بده چون که هم می‌ترسم که این همه بخونم و آخر اون مصاحبه ردم بکنه چون که من واقعاً توی مصاحبه‌ها استرس می‌گیرم حتی اگه همه سوالا رو جواب بدم و این تجربه مصاحبه دادنو داشتم حالا این موضوع خیلی دوره یعنی چند ماه دیگه ممکنه من اگه قبول بشم مصاحبه رو شرکت بکنم و الان جای غصه خوردنی براش نیست ولی بچه‌ها من هر روزی که درست درس می‌خونم روز بعدشو بعدش دیگه نمی‌تونم درست بخونم نمی‌دونم چیکار کنم و کلاً ۲۰ دقیقه می‌تونم تمرکز کنم و بعد تمرکزمو از دست میدم مجبورم یه استراحت به خودم بدم دوباره ۲۰ دقیقه بشینم بعد چون روالش تکراری میشه واقعاً انگار که نمی‌تونم بلند مدت انجام بدم مثلاً چند بار ۲۰ دقیقه‌ای بخونم دیگه خسته میشم بعد کلاً رو همیشه دو سه ساعت نمی‌دونم هی هم هر روز داره تعطیل میشه من نمی‌تونم برم کتابخونه بچه‌ها اینایی که واقعاً مثل منن چیکار می‌کنن این اگه قبول میشن واقعاً چه جوری این چالششونو حل می‌کنن