2777
2789

تازگیا سریال شهرزاد و سریال وقتی زندگی بهت نارنگی میده رودیدم قشنگ بودن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عه نارنگی رو دیدی🥹😍

اگه کره‌ای دوست داری هندوانه چشمک‌زن و عشق دیرینه هم قشنگه

انیمه چطور؟ دوست داری؟

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

عه نارنگی رو دیدی🥹😍اگه کره‌ای دوست داری هندوانه چشمک‌زن و عشق دیرینه هم قشنگهانیمه چطور؟ دوست داری ...

هندونه روهم دیدمم 

کره ای مث موش ولینا معرفی کن هیجانی و جنایی طور..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

هندونه روهم دیدمم کره ای مث موش ولینا معرفی کن هیجانی و جنایی طور..

از گوربرخواسته

غریبه‌هایی از جهنم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

از گوربرخواستهغریبه‌هایی از جهنم

مرسی گلم..

امشب قسمت اخر زوقتی زمدگی بهت..

انقدر گریه کردم ک سردرد گرفتم حالم گرفته شد از این دنیا 

مرسی گلم..امشب قسمت اخر زوقتی زمدگی بهت..انقدر گریه کردم ک سردرد گرفتم حالم گرفته شد از این دنیا

قسمت آخر کورکننده‌ست اصلا😭💔

ولی خب زندگی همینه... کاش بشه طولانی مدت پیش هم بود

قسمت آخر کورکننده‌ست اصلا😭💔ولی خب زندگی همینه... کاش بشه طولانی مدت پیش هم بود

توباکدوم قسمت همزادپنداری کردی؟

من ک داغونم انگار گذشته خودم جلوچشمم اومد نوجوننیم مامانم براثر سرطان فوت شد ودقیقا همینقدر لاغر و..هربار که میرفت شیمی درمانی بدون مادر زندگیم گذشت ازدواج کردم تازگی زابمان کردم وبچم ۳ ماهشه دلم میگیره از دنیا ک انقدر تنهام 

ولی شوهرمو دوس دارم امشب همش تودلم گفتم کاش زندگیمون خوب تموم شه وتاجوونیم بمیریم وتنهانشیم اونطوری توپیری کلامرگ چیزترسناکیه 

من خیلی فیلم دیدم آمریکایی دوست داری بهت معرفی کنم ؟!

ارع عزیزم معرفی کن

برکینگ بد رو دیدم خیلی دوس داشتم

اگ میتونی سریال معرفی کن خفن

توباکدوم قسمت همزادپنداری کردی؟من ک داغونم انگار گذشته خودم جلوچشمم اومد نوجوننیم مامانم براثر سرطان ...

بگردم🥲💔💔 چقدر سخت روحشون شاد 

خداروشکر عزیزم که خانواده خودت رو داری الان، خدا برای هم حفظتون کنه و کنار هم همیشه شاد و سلامت باشید.

من اون قسمتی که بچه‌شون مرد خیلی اذیت شدم، یاد عزیزدلم افتادم که برام دنیا رو قشنگ کرده بود اما یهو اتفاقات جوری پیش رفت که صبر نکرد درمان بشه و خودکشی کرد، تا آخرین لحظات باهام حرف زد ولی دیر پیداش کردیم و تموم کرده بود.

یاد بچه گربه‌ام هم افتادم که همون‌قدر کوچیک و بامزه بود و اگه تنها توی حیاط ولش نمی‌کردم که بازی کنه شاید حالش بد نمیشد بمیره💔

این حس عذاب وجدان که شاید باید بهتر انجامش می‌دادم تا کسی نمیره خیلی اذیتم می‌کنه. با اینکه واقعا تقصیر من نبود و همه تلاشم رو کردم...

با دختر بزرگتره خیلی همزات‌پنداری می‌کردم با اینکه یه وقتا لوس و رومخ بود و حتی پسره که حس می‌کرد بینشون فرق گذاشته میشه

همینطور دیدم رو نسبت به انتخاب‌هام عوض کرد، معیارهام رفت بالاتر چون خیلی احساس بی‌ارزشی می‌کردم قبلا