2777
2789
عنوان

اولین بار تو زندگیم این اتفاق افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 35 پست

یکبار من اینطور شدن بعدا فهمیدیم آبگرمکن ایراد داره و گاز خفه کننده به آب قاطی میکنه

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا من نه چون خسته نبودم

حتما برید دکتر اکسیژن بهتون وصل کنه

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

حموم رو خیلی داغ کرده بودی؟؟ یکم بخواب

خیلی داغ نبود ولی گرم بود 

یادمه یه ذره درو بازش کردم هوا بیشتر جریان پیدا کنه 

ولی بعدش اصلا یادم نمیااااد فقط بلند شدم روی زمین افتاده بودم 

من یه بار روی روغن سر خوردم تو پله ها خوردم زمین ولی از اونجایی که خیلی پررو هستم پا شدم راهمو ادامه دادم بعد چند لحظه یهو بخودم اومدم دیدم ولو شدم رو زمین و به زمین و زمان چنگ می زنم که پاشم

از شدت درد بی هوش شده بودم   

عزیزم از چیه ؟ اگه چشامو باز نکرده بود واقعا مرده بودم 😭

یه حمله کوتاه مدته ک از افت فشار یا اعصابه.من استرسم بالاس واس همین سرم میاد گاهی.کلا چشام بسته میشه وقتی بهوش میام دستام مث فلجا میشه و جم میشه باید چن نفر ماساژ بدن تا برگرده ب حالت قبل.یه بارم ک افتادم خورده بودم تو اجاق گاز سرم ترکیده بود 

این جانِ اولی نبود که کندم🖤