2777
2789

الان دانش آموزام همین سن اند خیلی بچه اند 🫤اغلب

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

همین الانم عروس میکنن . اون زمان ده ساله هم عروس میشد

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
همین الانم عروس میکنن . اون زمان ده ساله هم عروس میشد

آخه خیلی بچه اند 

من هنرستان دزس میدم تا دوازدهم هم متاهل نداریم 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

:/ همونجور دختر ۱۴ ساله الان چهار تا اکس داره، دو تا رو هم همزمان هندل میکنه

قدیم شوهرشون میدادن، الان خود دخترای نادون میرن دنبال پسرا موس موس

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الآنم خیلیا تو سن کم عروس میشن جاریم 13سالش بود انقدم افتخار میکردن مادرشوهرم زنگ زد به شوهرم گفت واس داداشت زن گرفتیم سیزده سالشه 😐آخه من 24بودم تیکه مینداختن به من همیشه 

:/ همونجور دختر ۱۴ ساله الان چهار تا اکس داره، دو تا رو هم همزمان هندل میکنهقدیم شوهرشون میدادن، الا ...

ازدواج خیلی تصمیم بالغانه ای من۲۸سالم میترسم هنوز😂😂😂

چون فاقد عقل و شعور بودن

نسل همچون آدمایی هنوزم هست ولی خوشبختانه رو به منقرض شدن هستن

کاربری یاوقت متعلق به من می‌باشد. شرمنده اگه پست ها ام دیر درج میشه، چون باید تائید شن اول

مادرم همسن من بود ۳ تا بچه داشت چه فایده کاش مادر بود

مادر بودن ربطی به سن نداره به تربیته

ازدواج خیلی تصمیم بالغانه ای من۲۸سالم میترسم هنوز😂😂😂

بله

ولی اینکه دختر ۱۵ ساله با شکم بالا اومده مراجعه میکنه چی؟

هم قدیم اشتباه بوده هم الان، هر کدوم از یه ور بوم افتادن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

:/ همونجور دختر ۱۴ ساله الان چهار تا اکس داره، دو تا رو هم همزمان هندل میکنهقدیم شوهرشون میدادن، الا ...

ازدواج مسئولیت‌ها و تعهدهای قانونی زیادی داره و اصلا قابل قیاس با دوستی معمولی نیست

کاربری یاوقت متعلق به من می‌باشد. شرمنده اگه پست ها ام دیر درج میشه، چون باید تائید شن اول

ازدواج مسئولیت‌ها و تعهدهای قانونی زیادی داره و اصلا قابل قیاس با دوستی معمولی نیست

دوستی معمولی یعنی حاملگی و مشکلات مقاربتی؟

دوستی معمولی یعنی حاملگی و مشکلات مقاربتی؟

دذسته ولی کمتر رابطه دوستی به اونجا میرسه معمولا مگه چقدر دختر خانواده سطح پایینی یا تروما یدی داشته باشه

البته من با دوستی خیلی مخالفم اونم سن کم